yamaha r25 yağmurda ve nemli havada giderken stop ediyor. yardım!!!

Yağmurlu ve nemli havada motorumu sürerken stop ediyor. 2018 model motoruma 40.000 bakımını(hava, polen, yağ ve yağ filtresi) yaptırdıktan sonra olmaya başladı. ilk çalıştırırken herhangi bir problem olmuyor fakat sürmeye başladığımda önüme araç çıkınca fren debriyaj yaparken komple stop ediyor. marşa basıp ediyorum gazdan elimi çekmezsem stop etmiyor tabi. bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

aynı sorun benim 690'da var, yeni yazılım, buji değişimi, rutin bakım hiçbiri işe yaramadı. usta en son "bobinler bitmiş, değişmeli" dedi. gerçi ne bobini anlamadım, bakalım bu aralar fiyat verecek, muhtemelen yurtdışından parça gerekecek.

aynı sorun benim 690'da var, yeni yazılım, buji değişimi, rutin bakım hiçbiri işe yaramadı. usta en son "bobinler bitmiş, değişmeli" dedi. gerçi ne bobini anlamadım, bakalım bu aralar fiyat verecek, muhtemelen yurtdışından parça gerekecek.

gazı bırakınca rolantiye düştükten sonra stop ediyorsa bobin olabilir

buna benzer bi sorun yaşadığımda bobini değiştim düzeldi

yan sanayi filanda almayın orjinal olması lazım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bobin başlığı ya da eski adıyla (PİPO) başlığını değiştirin.. Sorun çözülecektir..

gazı bırakınca rolantiye düştükten sonra stop ediyorsa bobin olabilir

buna benzer bi sorun yaşadığımda bobini değiştim düzeldi

yan sanayi filanda almayın orjinal olması lazım

motor yetkili serviste, artık orijinal takarlar herhalde.

Motosikleti
XV250 - FZ6
virago 250'de de aynı sorun olmustu, bobinlerden birine su giriyormuş herhalde, iki silindirden biri çalışıyordu yağmurlu havalarda.
İki bobini de pipolarıyla birlikte değiştirdim, sorun çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar