- Konu Yazar
Arkadaşlar uzun süredir motor almak için yememden içmemden gezmemden kısıp para biriktiriyordum. Kafamda R25 yada xmax 250 vardı fakat bulunduğum ilçede bi R1 satılığa çıktı gidip baktım motor dışardan güzel bu yakışıklıya bide binelim dedik aldım bi çevre yoluna çıktım çok değil 10 13 saniye sonra 200 lere geldiğimi gördüm katranı sonra kadar deviriyormuş sahibi öyle bi garanti verdi hızla pek işim yok zaten benim motorum yakışıklı olcak bide yeri geldiğinde allah göstermesin acil durumlarda bastımmı gidicek size motor hakkında bilgi vereyim;
Motor 2003 model grimsi füme rengi plakasını sordurdum hasar kaydı yok
kilometresi son muayane tarihinde 71869 olarak sanırsam şuan 74000 de
motorda ufak tefek çizikler mevcut ama pek rahatsız edici değil
lastikler şuan orta seviyede idare edeer yani yaza kadar
elektrik aksamında sorun yok. işte son olarak 2 tane bildiğim usta var onlara göstericem onay verirlerse alıcam
motorun fiyatını uzun mücadeler sonucunda 13.000 tl ye düşürdük şuan eksikleri arka balata değişecek ve sinyaller değişecek
Sizinde fikir ve görüşlerinizi almak istedim sizce doğrumu yapıyorm şimdiden teşekkürler.
Bu arada motor bilgim yeterince var 8 9 yıllık yazlı kışlı motor biniyorum ve ekipmanlarım sağlam
Motor 2003 model grimsi füme rengi plakasını sordurdum hasar kaydı yok
kilometresi son muayane tarihinde 71869 olarak sanırsam şuan 74000 de
motorda ufak tefek çizikler mevcut ama pek rahatsız edici değil
lastikler şuan orta seviyede idare edeer yani yaza kadar
elektrik aksamında sorun yok. işte son olarak 2 tane bildiğim usta var onlara göstericem onay verirlerse alıcam
motorun fiyatını uzun mücadeler sonucunda 13.000 tl ye düşürdük şuan eksikleri arka balata değişecek ve sinyaller değişecek
Sizinde fikir ve görüşlerinizi almak istedim sizce doğrumu yapıyorm şimdiden teşekkürler.
Bu arada motor bilgim yeterince var 8 9 yıllık yazlı kışlı motor biniyorum ve ekipmanlarım sağlam