Yamaha Yamaha Nmax 125 & 155 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aksiyon kamerasi aldim. Ara sira cekimler yapip burdan sizlerle paylasirim ins

Sony hdr as20 modelini aldim. Fiyatina gore guzel cekim yapiyor. Video paylasinca bakarsiniz ins

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

merhaba arkadaşlar videomu https://youtu.be/k_5Te7Z3C6E adresinden izleyebilirsiniz

Bu motorla tek kişi + valizle birlikte 600-800 km civarında uzun yola gidilir mi? Gidilirse yolda sıkıntı çıkartır mı sizce?

Arkadaşlar Nmax ile ilgili şöyle bi video çektim. İzlerseniz sevinirim.

Hocam videonuz güzel olmuş. İnş bol bol izlenirsiniz :)).Bişey sormak istiyorum. nmax in camını beğendim acaba nerden alındığını öğrenebilir miyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------

Benimde yaz için uzun yol planım var. İnş gerçekliştirme fırsatım olur.

Arkadaşlar motorumu tarz değişikliği nedeniyle satıyorum.İlgilenenler için malum sitede ilan no:300886782

Benzin ikazı yandığında yeni bir sayaç açıp nekadardır ikaz açık gittiğimi gostermesi çok hoşuma gidiyor.😊

Arkadaşlar Merhaba ,

Ben inazuma kullanıyorum. Şimdi bir tane nmax almayı planlıyorum motorumu satarak ama tam karar veremedim. Günlük 60 Km. yol yapıyorum nmax bu yolda yorarmı bilemedim tabiki bir inazuma rahatlığı beklemiyorum ama oturus pozisyonu olarak baya bir rahat görünüyor. Birde bagaj altına cross kaskı sığarmı. Bu konularda ki yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar motorumu tarz değişikliği nedeniyle satıyorum.İlgilenenler için malum sitede ilan no:300886782

Kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama, ben Pulsar kullandım kötü motor değil fakat bunu satıp sakın onu almayı düşünme. Çiçek gibi motorun var, bütçem olsaydı bunu tercih edecektim. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Hayırlısı olsun senin için.

Arkadaşlar Merhaba ,

Ben inazuma kullanıyorum. Şimdi bir tane nmax almayı planlıyorum motorumu satarak ama tam karar veremedim. Günlük 60 Km. yol yapıyorum nmax bu yolda yorarmı bilemedim tabiki bir inazuma rahatlığı beklemiyorum ama oturus pozisyonu olarak baya bir rahat görünüyor. Birde bagaj altına cross kaskı sığarmı. Bu konularda ki yorumlarını bekliyorum.

Kişinin fizyolojik özelliklerine göre değişmekle birlikte, benim deneyimlerime dayanarak, NMax ile birlikte günlük 60 km yol yapmak yormaz. Eğer boyunuz 185-190 cm üzerinde değilse gayet rahat bir motor sayılır. Bagaj altına cross kaskı büyük ihtimalle sığmayacaktır, çünkü benim L boy tam yüz kaskımı zor sığdırıyorum. Mesela artçı için aldığım LS2 nin M boydaki tam yüz kaskı şekli itibariyle hiç sığmıyor, bagaj kapanmıyor. İşin kötü yanı, bu kask orijinal topcase in içine de sığmıyor mecburen yanımıza almak zorunda kalıyoruz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar