Merhaba arkadaşlar 2. motorumu 4 gün önce aldım ilk motorum honda wing go sınıfında iyi bir motordu fakat cub dan sonra nmax e binmek, mercedese binmek gibi bişey oldu...arkadaşların yazdıklarına ek olarak şuanda 125 cc scooter lerin içinde bildiğim kadarıyla en donanımlısı ve yeni teknolojilere sahip bir motoru var. blue core motor var dereceli exantrik var değişken valf hareketi var ve bunlardan anladığım eğer yanlışım varsa düzeltin. düşük devirde tork, yüksek devirde ise beygir gücü üretiyor. bu da güç performansı bakımından sınıfındaki diğer rakiplerini azda olsa geride bırakıyor. motoru ekonomik mod da kullanmak isteyenler için anlık yakıt göstergesi mevcut gaz tepkimeleri çok iyi. iki adet tripmetresi var panelde, bu da kısa mesafe ve uzun mesafe km takiplerinizi ayrı ayrı yapmaya fayda sağlıyor. frenleri birkaç defa test ettim, sert frenlerde bile motorun kızaklamadığını gördüm.üzerinde, sınıfındaki diğer motorlara göre daha kaliteli ve yol tutuşu iyi bir dunlop lastik var.bunu özellikle virajlara girerken farkediyosunuz tabi-i caizse yay gibi giriyor ok gibi çıkıyor. benden şimdilik bu kadar kullandıkça gördüklerimi yazarım herkese güvenli sürüşler...