Yamaha Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Daha geniş gibi sadece, ama Puig çok kaliteli mal yapıyor, taş gibi. 3mm polikarbonat ve montaj aparatları milim bile oynamıyor. Gp'nin malzemesi daha ince.

Muhakkakki dediğin doğru ama gp--kompozit'te kötü mal üretmiyor. Birinci elden test ettim. Tam emin değilim alır mıyım die ama kesinlikle elcik korumaları tekrardan alacağım. Harbiden sıkıntı çünkü. Dominar'da takılı idi ve ellerim üşümüyordu. Börtü, böcek, taş filan da sekmiyordu.

Otobanda kaskıma direk koca taş sektiğini gördükten sonra, herşey normal geliyor bana. Avucumun içi kadar taş sektiğini bilirim. Aha vizör gitti demiştim. Daha yeni almıştım Shoei NXR'ımı :salut:

Motosikleti
Mt25
Mt-25 rodaj sırasında titreşim sorunu yaşayan var mı aranızda? Sadece 7000-7500 devir aralığında yapıyor belirgin bir şekilde. Daha yüksek ve alt devirlerde titreşim yok. 650 km de motosiklet

Motor 300 km deyken bugün Antalya Manavgat gidip geldim 2 kişi 85 75 kg 5 de öyle de 165 170 kg ile
175 km de 5.88 lt yakıt tüketimi oldu
Giderken tam fulledim kendim döndüğümde de fulledim aynı şekilde hesabıma gore
3.36 lt /100km
iyiymi sizce bu yolun 20 km si düşük hız şehir içi
Ortalama devir 5-7
80 - 95 Arası hız?

Arkadaşlar selam 2018 mt 25 alarak aranıza katıldım. Gidon yükseltme aparatı taktırmak istiyorum. Ancak gaz teli için bir yorum okudum yetmiyor deniyor. Taktıran var mıdır aranıza ? Taktırdı ise kaçlıktı ? ve nereden aldı ?

Motosikleti
Gaz ve debriyaj teli kolay iş, asıl fren hortumu yetişmiyorsa sıkıntı.

Hayırlı olsun.

sny

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 2018 mt25 aldım rodajı iki hafta bitirdim.tabi rodaja kadar problem yoktu şimdiyse rüzgar problemim var daha önce regal raptor var 105km max gidiyodum bu kadar etkileliceni hiç düşüncemiştim rüzgar berbat bişey.bu cam olayı nasıl bişey yani taktıran var mı zaten yazıomış fakat kullanıcı yorumu olurxa harika olur kaç cm olandan hız kesiyo mu veya kafadan basma 160km le giderken bükülme felan nasıl oluyo şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Evet arkadaşlar. Bugün gp—kompozitten aldığım 34cm’lik spor ön camı taktım. Çok kötü olmamakla birlikte 183cm boya sahipseniz tüm rüzgar kafanızda patlıyor ve kulak tıkacı takma zorunluluğu oluşturuyor. Hızlanmaya çok az etki etti lakin zararı, yararından daha fazla. Önermiyorum.

Arka amortisörüde sertleştirdim kendi kilom için, puanlık hissettiğim viraj performansı güzelleşti lakin tam deneylemedim. Güneşli ve sıcak bir haftasonuna sizler için izlenimlerimi tekrardan paylaşacağım.

Motosikleti
Evet arkadaşlar. Bugün gp—kompozitten aldığım 34cm’lik spor ön camı taktım. Çok kötü olmamakla birlikte 183cm boya sahipseniz tüm rüzgar kafanızda patlıyor ve kulak tıkacı takma zorunluluğu oluşturuyor. Hızlanmaya çok az etki etti lakin zararı, yararından daha fazla. Önermiyorum.

Arka amortisörüde sertleştirdim kendi kilom için, puanlık hissettiğim viraj performansı güzelleşti lakin tam deneylemedim. Güneşli ve sıcak bir haftasonuna sizler için izlenimlerimi tekrardan paylaşacağım.

Böyle bir netice bekliyordum açıkçası, benim Puig Rafale de yaklaşık aynı boyutlarda benim boy 190 olduğu için kurtarıyor. Karna göğse gelen havayı epeyi kesmiştir ama...

Kesti kesmesine, artık daha rahat 150-160'lara çıkıyorum kulağımdaki çınlama ile ama biliyordum bana olumsuz yansıyacak. Sürekli gidecek motor :p Neyse yaz gelsinde kulaklıkla kullanırım ben onu :pl:

Motosikleti
Şekli de güzel olmuştur motorun façayı çok bozmamıştır, daha büyükler naked'a gitmiyor estetik olarak, ama faydası çok oluyor o ayrı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Amortisörler de ne kadar sert o kadar güzel oluyor. Ben CB500F'te ön 5/2 (5 en az 1 en çok ön yükleme) arka 9/7 (9 en çok 1 en az ön yükleme) kullanıyorum ve harika viraj alıyor. Arkayı belki 9/6'ya yumuşatsam performanstan ödün vermeden konforu az artırabilirim gibi...

ISBLaf.jpeg

Aslında resim düzdü ama yükledikten sonra yamuldu :p Aynen şekildeki gibi duruyor motosiklet. Lakin elcik koruma takacağım bu motora. Ellerim çok üşüyor ne yazıkki :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar