Selamlar herkese;
Siz değerli MT25 kullancılarına bir kaç sorum olacak öncelikle bu motoru almayı düşünüyorum.
Yeni kasa Abs li versiyonunu. Kendim de bir Xmax 250 abs kullanıcısıyım genellikle uzun yolda ve hafta içi işe giderken kullanmayı
planlıyorum. Alırsam uzun tur camı,topcase ve demiri,koruma takozu,karter koruma ve lastik değişimi şart gibi duruyor.
Bunun dışında motorun bakım aralıkları,avantaj ve dezavantajlarını anlatabilirmisiniz?
Selam,
Ben Kasım sonunda Cbf-150’den geçtim. İş günleri günde 75 km işe git-gel yapıyorum. Full otoban ve çevreyolu. 100 km ortalama hız ile gidiyorum, full ekipman var, tur camına hiç ihtiyaç duymadım.
400 km’de bir, yani hafta sonları, zinciri yağlıyorum ve lastiklerini 30-34’e fiksliyorum. Zincir yağlama için padok aldım çünkü orta sehpa yok.(700 tl alırsanız)
300 km’de aldım, alır almaz daha ekspertiz için servisteyken Michelin Pilot Street taktırdım. Kesinlikle tavsiye ederim.
6 tane koruma takozu var, olmazsa olmaz bence. Devrilirse 200 tl vermediğiniz için çok daha fazla hasar çıkabilir.
Top case yok ama n11’den soft yan çanta aldım. Henüz kullanmadım ama çok kullanışlı gözüküyor. Sele altına koyunca sağda ve solda 2 tane yan çanta oluyor.
1000 bakımından sonra 5000 ve katlarında bakıma gidiliyor.
1 önceki mesajımda göreceksiniz, aynalar berbat ama çaresini buldum.
ABS şart değilse, 2016 model az km’li modeller 18 civarına giderken Abs’li sıfırı 24.650 tl + noter trafik tescil masrafları. Aradaki farka değer mi emin değilim.
Çok güçlü motor, 36 beygir. 120-130 (hiç çıkmıyorum, ancak zorda kalırsam) çok rahat görüyor. Sesi iyi, araçlar korna çalmasam da yol veriyorlar. 193 benim boy, hiç sırıtmıyor.
1 Aralık’tan beri 7 kere fulledim. 100 km’de ne yaktığını ölçüyorum. En az 3.45 lt, en çok 4.02 lt yaktı. 4.02 yakan fullememde şehir içine ilk kez ayna taktırmaya Hasanpaşa’ya gittim. Hep otobanda kullandığımdan uzun yolda 3.5, şehir içinde 4.5 yakıyor denilebilir.
Ben çok memnunum fakat Tenere’ye geçmek istediğim için satacağım yaza doğru.