herkese slm,
arkadaslarin cogu yazmis, yok soyle pahali yok boyle diye. bu yaz basinda motor sevdam basladi ve arastirirken MT07 ye gercekten hasta oldum.
gidip egitimde aldim, uzerinde bir tur da attim. Egitime gitmeden once MT07 alirim, nolcak yavas yavas ogrenip kullanirim demistim ama egitimi alinca ve MT07 nin uzerine binince hic de oyle olmadigini gayet anladim. bir anlik hatada yeni baslayan biri icin kaza yapmama riski cok az. bunlari neden yaziyorum cunku burada uzerine 7-8 daha verip MT07 alirim diyen arkadaslar belki yillardir motor kullaniyor, ama yorumu yaparken birde hepimizin bildigi bu riskleri yazmak lazim.
evet bir bucuk ay once gidip kaporami verdim ve motor bugun bayiiye geldi
http://www.youtube.com/playlist?list=PLtKnly-N1kWMOmpe0cbzJWd7I-CMELpP3
yarin insallah teslim aliyorum.
ilk gordugumde 07 ye hasta olmustum demistim ya, valla galiba buna asik oldum cunku motora bakmaya gittigimde bir tane de 07 vardi, sanki bu daha bi sekilli olmus
hee bi de yeni baslayanlar icin yok gidin yzf alin cb alin diyen arkadaslara, boy 1.95 olunca bayaa bi kucuk kaliyo alet altinda ve sikiyor gercekten bi sure sonra. bu alet gercekten hem goze doyum veriyo hemde uzerine binince gercekten Yamaha kalitesini anliyosun
pahali mi evet bence de pahali, ama en azindan bir iki sene goturur diyorum
baslangic icin gercekten guzel motor, hele uzun boylu arkadaslar icin motor gercekten iri duruyor,
gidiyo mu derseniz, daha binmedim ama, zaten cok fazla uzamayacagi belli. bence de yeni baslayanlar icin uzamasin zaten, gerek yok
Son olarak ogrendigime gore su an marmara bolge sadece 5 adet geldi, 4 kaldi

bir iki gune biter cunku deli bir talep oldugunu soyluyorlar.
bu arad lansmanda 21 inde...
herkese kazasiz belasiz surusler...