Yamaha Yamaha MT-09 Tracer 2015 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar İyi Akşamlar. Haftasonunu değerlendirdik hava güzeldi.Yakıt konusunu merak edenlere.Yarış motorlarıyla gittiğimiz için yüksek tempoda.
11.52 Litre 70.04TL yakıt ile 188Km yaptı.Buda yaklaşık 37kuruşa tekabül ediyor.Benzin 6.08 idi aldığımda.Yok bilgisayarı 6.0ı gösterdi

Selamlar, acil ihtiyaç dolayısıyla sattığım tracer yerine tekrar bir tracer araştırmalarına başladım. Bakımlı görüp duyan olursa ilgilenebilirim.

Arkadaşlar İyi Akşamlar. Haftasonunu değerlendirdik hava güzeldi.Yakıt konusunu merak edenlere.Yarış motorlarıyla gittiğimiz için yüksek tempoda.
11.52 Litre 70.04TL yakıt ile 188Km yaptı.Buda yaklaşık 37kuruşa tekabül ediyor.Benzin 6.08 idi aldığımda.Yok bilgisayarı 6.0ı gösterdi

hiçbirşey yakmamış benim burgman 5,5 lt altına düşmüyor.

Senden habersiz favorilerimde ekliymiş zaten :)
Bu hafta sonuna kadar ayalamalarımı yapabilirsem sizi pazarlıkla rahatsız edebilirim. İlandaki cep telefonu sizin mi?

Senden habersiz favorilerimde ekliymiş zaten :)
Bu hafta sonuna kadar ayalamalarımı yapabilirsem sizi pazarlıkla rahatsız edebilirim. İlandaki cep telefonu sizin mi?

merhaba ilandaki numara abime ait. oda motorcudur araba alıp satar. tracerim onun galeride durur sürekli. siz beni arayabilirsiniz 0553 898 10 11. bu arada km biraz daha arttı. dün tracerla bursaya gidip geldim :) 30.100 km oldu.

merhaba ilandaki numara abime ait. oda motorcudur araba alıp satar. tracerim onun galeride durur sürekli. siz beni arayabilirsiniz 0553 898 10 11. bu arada km biraz daha arttı. dün tracerla bursaya gidip geldim :) 30.100 km oldu.

km benim için öndemli değil. Bakımlarının zamanında yapılmış olması önemli :) Ben kendimi ayarladığımda sizi rahatsız ediyorum o zaman tabi satılmaz ise.

km benim için öndemli değil. Bakımlarının zamanında yapılmış olması önemli :) Ben kendimi ayarladığımda sizi rahatsız ediyorum o zaman tabi satılmaz ise.

bakımlarının hepsi yamaha tuna da yapıldı. kayıtlarıda mevcut. istediğiniz zaman arayabilirsiniz nasip kısmet bu işler :)

Arkadaşlar İyi geceler herkese.11-14 Temmuz Arası Manavgat Festivaline gelecek olan var mı.
2d8gr2g.jpg

Ben ordayım allahtan bir mani çıkmazsa gelen olursa görüşelim.

Son düzenleme:

oct

Selamlar arkadaşlar, zincirle ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Orta sehpada motosiklet boş vitesteyken rölantide çalıştığı esnada ya da ara gaz verdiğimizde arka teker döner ya da hafif hareket eder ya, benim motosikletin arka tekerleği bir noktada duruyor, o noktayı; tekerleği tekrar iterek geçtiğimde yine kendi halinde dönüyor ama o noktaya geldiğinde duruyor.

Farklı bir anlatımla; arka tekerleğin döndürmek için çevirdiğimde “o” noktada bi anda duruyor, “o” noktayı elimle iterek geçtiğim zaman diğer noktalarda gayet akıcı dönüyor.

Tam anlatabildim mi emin değilim ama zincir bakımı ve gerginliğine iyi bakan biri olmama rağmen bir problem olup olmadığı konusunda endişem var. Motosikletim 18.000 kmye gelmek üzere. Zincir dişli ömrü bitmiş ya da zincir dişlide, arka tekerlek somunlarında vs. bi problem olabilir mi?

Fren diskinde sorun olabilir ya da zincir gergisi ayarı yaparken bir tarafın gergisi fazla olmuş olabilir. Çok ihtimal var :/

Zincir gergi ayari esit degilse ve o sekilde yol yaptiysan duzelttikten sonra bir sure daha ayni noktada takilabilir.

Herkese Hayırlı Bayramlar.
Motorun Debriyaj Balatası ve Komple Zincir seti değişmesi gerekiyor.
Debriyaj İçin EBC kullanan var mı.Orjinal alacağım yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar