Günaydın arkadaşlar, bizim akülerin ömrünü bilen var mı? Bu sabah ben de marşlayamadım. 2-3 deneme sonrası gücü bitti, başta güçlü çevirmediği için de çalışmadı. Vurdurmak istemedim. Ömrü bu kadarsa yenisini alacağım, şarj ile sorunu çözebilirsek de "Stanley BC209E 20 Amper Akıllı Akü Şarj Cihazı" isimli cihazı alıp değerlendirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? (genel forumun altındaki daha önceden açılmış bir başlıkta da paylaştım)
Hocam aküye ömür biçmek çok zor.Üçüncü senesindeyim uzunca süre soğukta v.s. beklemesine rağmen tık demeden çalışıyor.
Ama ekstra takılan çakar,stop ıvır zıvır malesefki akünün canına okuyor.
Eğer motoruna yeni akü takacaksan ve motorunda bahsi geçen edevatlar takılı ise komple sök at.
Selamlar
Heinz
Motoru alması dert, aldıktan sonra bakması ayrı bir dert.
Bu arada yağdandır diye düşünüyorum, motoru 1. Vitese alırken tak ediyor sesli şekilde. Çok hafif ileri atılıyor motor.
Bu yüksek torklu, büyük makine olduğundan mıdır ? Vites geçişleri tak tak diye oluyor 4000 üzeri devirlerde.
Yağ değişiminden sonra düzelir mi ?
Yağı bu kadar sorgulamamın sebebi birazda vites geçişleri. Bu yüzden motora ve şanzumana en uygun yağı kullanmak istiyorum.
Kavrama yapan friction plateler birbirlerine yay ile bastırıldığında kavramayı sağlıyor. Debriyaja basınca bu yayları serbest bırakıyor ve platelerin birbiri üzerinden kaymasına yani kavramının serbest kalmasına izin veriyoruz. Benim bu tak sesi yaparak motorun kendini ileri atmasındaki fikrim; debriyaja bastığımız ilk anda friction platelerin birilerine hala sabit şekilde temas etmelerinden dolayı bir miktar sürtünme olduğu ve motorun vitese geçtiği ilk anda anlık bir kavrama yaptığı yönünde. Vites geçişinin kemikli olması gibi bir durumla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Zira tak sesini duyduğunuzda debriyajı bırakmadan tekrar boş ve bir yaparsanız sesi duymayacaksınız. Yada bola alır debrijajı bırakıp tekrar sıkar ve 1 e alırsanız sesi yine duyarsınız çünkü debriyaj yine kavrama yapmıştır. kullandığım bir kaç yüksek torklu naked motorda aynı durumla karşılaştım.
Aslında debriyajı sıktığınızda, plakalar ayrıldığında dahi sürtünme devam ediyor, yağ içinde olduğu için.
Tak-lama için debriyajı çekip beklemek soğuk motorda işe yaramaz.
Hatta, şunu kendiniz deneyin.
Motorun arka tekeri yere temas etmesin. Motor/yağ soğuk iken çalıştırın, debriyajı sıkın. Arka teker dönecektir veya dön.ye devam edecektir.
Zincirinizin iyi durumda olduğunu farzediyorum.
Akü için yan sanayi nasıldır arkadaşlar? Vlm takanlar olmuş sanırım, memnun musunuz? Orijinali çok çok pahalı :/