Adı üstünde " ayağa kalk ve sür " tam bir eğlence motorsikleti hafif güçlü kıvrak ama bunların hepsini bir araya getirdiğimizde dikkatli olmazsak eğer ortaya çok garip inanması zor durumlarda çıkabilir altımızda ki gücü hafife almayıp hareketlerimizi ona göre şekillendirmeliyizTabiki biliyorum 500cc 600 cc 650cc 800cc 1000cc tek silindir, cift silindir, 4 silindir vs piyasadaki motorlarin bir çoğunu kullandım. Fakat mt serisinde durum biraz farklı. Yani motorun tam potansiyelini kullanmak istersen 1. Viteste sıkıntıya düşülebilir gibi duyumlar almıştım. Şimdi olay çok faklı, şuan hayabusa yada 210 beygirlik h2 kullanacak olsam hiç düşünmem çünkü kolay kolay önü kalkmıyor onların biliyorum. Fakat mt serisi biraz yaramaz çocuk gibi, dikkatli olunması lazım.
Aynen sizin dediginiz gibi özellile 1. Viteste yarim debriyaj ve kademeli gaz ile ayarlamak gerekir o zaman
fz8 de hic korkmadan 0-100 denemesi yapabilirim. Çünkü mt serisi gibi hart diye gelen tork yok. Homojen şekilde geliyor. Hatta 1000rr bile öyle. Mt farklı bir klasman, tam oynamalık sanırım![]()
Diversion'ın selesi kadar olmasa da sele oldukça rahat, ben memnunum.. Değiştirmeyi hiç düşünmedim.
Istanbuldan bodruma artci ile seyehat ettim. Sahsen bir sorun yasamadim. Komfor seleye ihtiyac duyacagini sanmiyorum.
2 aylık, 1000 km'deki mt 07 abs'nin ederi sizce nedir ?
5-6 bin devirde 100-120 hızda gitmesi çok garipsedim hocam benim şu anda kullandığım makina 6.5 devirde 90- 7 devirde 100 yapıyor. Arka dişliyi küçültmek hem yakıt tüketimini hemde ön kaldırmanın önüne geçer düşüncesindeyim, deneyen var mı onu görmek lazım.Selam dostum direk cevaplara geciyorum:
1- 4.5-5 litreye kadar dusebilirsin. Burada kac km hiz yaptigindan cok hangi vites ve devirde gittigin onemli. Orn 6nci vites 5-6 bin devir arasi gidersen (bu da 100-120 arasi hiza tekabul) oldukca dusurursun yakit sarfiyatini.
2- Istemsiz tekere gelir. Drag kalkis yapacaksan MT-07de tekere gelmeden kalkmanin yolu 1nci vites yumusak hizlanma 2nci vites tam gaz ondan sonra uzaBu esnada motorun onu hafif havalanabilir ama gaz actin diye kafana gecmez motor merak etme.
Benim makine de rodajdayken 5. vites 5 bin devirde 100, 6.vites 6 bin devirde de 120 yapıyor. Seninkinde bir sıkıntı olabilir.5-6 bin devirde 100-120 hızda gitmesi çok garipsedim hocam benim şu anda kullandığım makina 6.5 devirde 90- 7 devirde 100 yapıyor. Arka dişliyi küçültmek hem yakıt tüketimini hemde ön kaldırmanın önüne geçer düşüncesindeyim, deneyen var mı onu görmek lazım.
Arkadaşlar merhaba.
Kırmızı ışıkta motoru boşa almış beklerken yeşil yandı. 1'e taktım, biraz hızlandım 2'ye taktım ve o sırada motor anlamsız bir şekilde stop etti. Benzin vardı full depo, benzinden olması imkansız.
Bu tip bir sorunla daha önce karşılaşan var mı? Sebebi nedir?
Motor böyle bir şeyi neden yapmış olabilir?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Benim makine de rodajdayken 5. vites 5 bin devirde 100, 6.vites 6 bin devirde de 120 yapıyor. Seninkinde bir sıkıntı olabilir.