Buralar eskiden dutluktu...![]()
Resimde hgs bulamadım ki sol kolda mı
Ben Osram NightBreaker Unlimited taktım sarı ampullerden vazgecip. Ne çok çakal nede sarı. Tam ortası bence. Ön taraftaki yukarıda ki 2 vidayı açıyorsunuz far öne geliyor, fara güç veren soketi sağ sol sağ sol yaparak çıkarıyorsunuz. Silikon bir koruma var, onu da zorlanmadan cok rahat cıkarıyorsunuz. Sonra farı tutan ince metalden bir kilit var. Çengelli iğne açar gibi bastırıp kenara kaydırınca far yuvasına ulaşmış oluyorsunuz. H4 12v 55/60 değerlerinde istediğiniz farı takabilirsiniz. Memnunum. Uzunlarda daha bir aktif geceleri selektörlerde. Şimdi alttaki o sarı park ampulüde değiştirmek istiyorum fakat fırsat bulamadım ona daha. Herkese iyi forumlar dostlar. İki tanesi 55 tl idi 1 ay önce aldığımda.
Neden satıyorsunuz acaba? Bu benim cok merak ettigim bir konu!!! özellikle mt07 lerde çok fazla yeni alınmış ama satışa konulmuş motor var...bende mt07 sahibiyim bunu çok merak ediyorum.Herkese iyi günler arkadaşlar. Motorumu satılığa çıkardım ilgilenen olursa ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-kirmizi-mt-07-221303213/detay/
Herkese iyi forumlar dilerim
Neden satıyorsunuz acaba? Bu benim cok merak ettigim bir konu!!! özellikle mt07 lerde çok fazla yeni alınmış ama satışa konulmuş motor var...bende mt07 sahibiyim bunu çok merak ediyorum.
Arkadaslar persembe gunu istanbuldan bodruma yola cikicam. Aranizda daha once mt ile uzun yol yapan varmi? Varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim. Mesela sele kisa yolda her nekadar rahat gibi hissedilsede uzun yolda faciaya donusebiliyorBir onceki motorum duke 200 idi ve bir gunde 200 km yaptigimda gayet yormustu beni motor. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.