Arkadaşlar merhaba,
Motorumun 1000 bakımını kardeşler moto da yaptırdım ve 220tl gibi fiyat tutmuştu. Yaklaşık 1 aydır motorumda subab sesi gibi sesler gelmeye başladı ve servise götürme ihtiyacı duydum. Fakat motorumu kardeşlere götürmek istemediğim için biraz araştırma yaptım ve o sırada bir yakınım kuruçeşme daytona bayisinin servisine gitmemi ve orada Murat ustayı bulmamı söyledi. Öncelikle şunu söyleyim adam çok iyi. Yani motor ustasını bulmanın zor olduğu bir dönemde böyle bir usta fazla!
Neyse şikayetimi söyledim, aldı motoru bir tur attı ve motoru içeri aldı. Motorumun 4000km de olmasından sebep yağı değiştirmeyi teklif etti, kabul ettim. Üstüne sesi daha rahat duydu ve durumun "gergiden" kaynaklı olduğunu söyledi. Parçayı garantiden değiştireceklerini bildirdiler ve parça gelince haber verecekler. Bu arada yağımı 5000 de bir değiştirmemi söyledi. Kitapçıkta verilen bilgiye motorunuzu seviyorsanız itimat etmeyin! Adam çok iyi arkadaşlar, İstanbul'da gidilebilecek en iyi Yamaha ustası. Üstüne yağ ve filtre değişimi toplam 175tl tuttu.
bu arada serviste iki Murat var, siz dövmeli olanı bulun

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
benim yaşadığım soruna benzer bir sorun. Daytona servise götür. Oradan Murat ustayı bul!