Hayirli olsun. Gule gule kullan.
Egitim almadiysan egitim almani tavsiye ederim.
Selamlar,
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. MT07'ye alıştıktan sonra CBR250'den geçiş yapan biri olarak deneyiminizi duymak isteriz.
Hayırlı olsun tekrardan![]()
Geçen sezon "ooo bu fiyata 700'lik makine" diye atlayanların yarıdan çoğu rüzgarı yiyince ayıklandı
Bu sene o motorlar, artık kıymetini bilecek, hakkını verecek, keyfini alacak adamların ellerine geçer yavaş yavaş.
Naked konusunda bir bilinçlenme oldu.
Koltuk oynuyor evet. Bakımda neler yapıldığını servise sor derim. Zaten Yamalube dışında yağ koymuyorlar, yani senin yapabileceğin bişey yok. Normalde kullanım kitapçığında yazıyor ama her servis ustası kadar iş yapıyor ve kafasına göre para alıyor. Satış sonrası hizmet...
Çapak filtresi ney yav?
Malatyadaki Yamaha servisi Honda bayisi olduğu için bi standartları olduğunu sanmıyorum.
Daha önce kullandığım pulsarda çapak filtresi mevcuttu. Mıknatislı ince ucun süzgeç gibi birşeydi.http://i4.minus.com/i8GUbvUd31Shq.jpg
Hocam kullandığını pulsarda bundan başka yağ filtresi var mıydı? Motorun tek filtresi bu muydu yoksa?

Arkadaşlar iyi günler. Cumartesi bayiye gelen motorumu dün itibariyle MT 07 race blue teslim aldım. fakat kafamı kurcalayan bir durum söz konusu oldu. Malum 2015 yılındayız ama satıcı motorun renginin 2015 ama motorun 2014 olduğunu söyledi. Ben modelinin 2015 olduğunu sanıyordum. Bu durum normal mıdır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.