valla eskisi gibi büyük motora binme hevesim hiç kalmamış. 20li yaşlardaki gaz yok bitmiş. bu saatten sonra çok çalışamam dersime sanırım. bundan sonra motor alırsam sadece konfor odaklı bir maxi scooter düşünürüm herhalde. hele motoru bir yere çektikten sonra kaskı montu taşımak tam işkence oluyor. arkaya çanta da takamıyorum görüntüsü çok itici geliyor. e hız hevesi de tamamen bitmiş 100 ü geçsem en fazla 20 saniyede yine yavaşlıyorum. şimdi o eski 600f le gazlamalar falan hayal gibi geliyor.
görünen o ki son hevesimi de aldıktan sonra sadece scooterla devam edeceğim arabanın yanında.
bir de şöyle bir durum var, eskiden doğru dürüst arabalar 10 litreden aşağı yakmazdı. motor her zaman yakıt olarak avantajlı geliyordu. şimdi dizel jetta 5 lt mazot yakıyor.
valla kafam karıştı.
aha birebir aynıları aklımdan geçiyor,ben de bu motordan hevesimi aldıktan sonra maxi scooterlardan bir tane alıcam,
ayrıca,neredeyse 2000 km oldu,ben hala tam olarak alışamadım motora,yine ara sıra stop ettiriyorum motoru,5 bini falan devirince heralde rahata ericem.