değerli arkadaşlar cidden abssiz aldığıma pişmanım. eğer maddi imkanı elveren varsa absli tavsiye ederim. herhalde ben motora acemiliğimi atamadım ama sanki ön fren düşük süratlerde çabuk kilitliyor. aslında 1000 bakımına girince iyi bir ayar çektireceğim.
değerli arkadaşlar cidden abssiz aldığıma pişmanım. eğer maddi imkanı elveren varsa absli tavsiye ederim. herhalde ben motora acemiliğimi atamadım ama sanki ön fren düşük süratlerde çabuk kilitliyor. aslında 1000 bakımına girince iyi bir ayar çektireceğim.
alakası yok. ilk büyük motorum mt-07. ismail arkdaşımda nasıl sürdüğümü çok iyi bilir ve sürekli görür. daha bir kere ön freni kitledim. o da öküzün biri kırmızıda geçip önümde bittiği için artık asıldım... onun dışında çabuk kitliyor diye bir olay yok. aynı şey arka fren için de geçerli..
bence de fren çalışın.
slm arkadaşlar mt7 mı kasksız bınıyorum su aralar kask konusunda kararsızım butcem 700 1000 tl arasında hangı markayı onerırsınız model olarak ne almalıyım.kapalı kaskta rahat edemıyorum cenesı cıkabılenlerden dusunuyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
öküzler tehlikeli cidden![]()
Fren çalış fren. Motosiklete yapılacak bir ayar yok. Kendine ayar çek.
slm arkadaşlar mt7 mı kasksız bınıyorum su aralar kask konusunda kararsızım butcem 700 1000 tl arasında hangı markayı onerırsınız model olarak ne almalıyım.kapalı kaskta rahat edemıyorum cenesı cıkabılenlerden dusunuyorum fıkırlerınızı beklıyorum.
Fren çalış fren. Motosiklete yapılacak bir ayar yok. Kendine ayar çek.
Arkadaşlar motorların kesin gelip gelmediği hakkında net bilgisi olan var mı? mayıs başından beri bekliyorum benim bayi hala aramadı, ona göre başka bayilere gelmişse artık benim bayiye bişeyler yapma vakti geldi.
valla eskisi gibi büyük motora binme hevesim hiç kalmamış. 20li yaşlardaki gaz yok bitmiş. bu saatten sonra çok çalışamam dersime sanırım. bundan sonra motor alırsam sadece konfor odaklı bir maxi scooter düşünürüm herhalde. hele motoru bir yere çektikten sonra kaskı montu taşımak tam işkence oluyor. arkaya çanta da takamıyorum görüntüsü çok itici geliyor. e hız hevesi de tamamen bitmiş 100 ü geçsem en fazla 20 saniyede yine yavaşlıyorum. şimdi o eski 600f le gazlamalar falan hayal gibi geliyor.
görünen o ki son hevesimi de aldıktan sonra sadece scooterla devam edeceğim arabanın yanında.
bir de şöyle bir durum var, eskiden doğru dürüst arabalar 10 litreden aşağı yakmazdı. motor her zaman yakıt olarak avantajlı geliyordu. şimdi dizel jetta 5 lt mazot yakıyor.
valla kafam karıştı.
şuan Tuna otomotiv deyim 1000 bakımı için 6 ad mt 07 var satılmış hepsi bu nasıl bi delilik arkadaş:queen: ve hala bekleyenler vardiyorlar aksesuarlar yakıda gelicekmiş cam koruma demiri vs