Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
1. benim herhalde yakıt konusunda :) :)
7.7 lt/100km bu hafta sırf şehir içi :)

cbrda rahatim tabi ayaklar falan tam basiyor makina kontrol ediliyor. bu konuda boyle uzun olmak iyi oldu. ama mt kucagima gelecegi icin suphelendim. denemem lazim. cam taktirmak ruzgari ne kadar kesicek onu merak ediyorum. tabi hep cbr ile kiyasliyorum. ondaki ruzgar gibi olur mu cam taktirinca?

183 105kg bır adamım ben motorumu surerken keyıf alıyorum elalem kucuk demıs buyuk demıs hıc umrumda degıl sende cbr sırıtmadıysa mt de hıc sıkıntı olmaz cbr bana bısıklet gıbı gelmıstı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Instagramda bır vatandas sormus cekımler.bıtmedı bıtırıp.duzenleyıp yayınlucaz demıslerdı bırkac gun once

Kimsenin kişisel zevkini yargılamak kimseye düşmez tabi ama "ne rüzgarmış arkadaş motorun şeklini alabildiğine bozacak camları taktıracak kadar insanları rahatsız ediyor demek ki" demekten de kendimi alamıyorum :) Hem de onca paraya...

Kimsenin kişisel zevkini yargılamak kimseye düşmez tabi ama "ne rüzgarmış arkadaş motorun şeklini alabildiğine bozacak camları taktıracak kadar insanları rahatsız ediyor demek ki" demekten de kendimi alamıyorum :) Hem de onca paraya...

ben cbrda bile 150de falan yoruluyorum havaya gore tabi ama uzun sure gidemiyorum pek. simdi ciplak motorda nolur bilmiyorum. ekside mi bi yerde bacak arana aliyorsunuz tum ruzgari, kisin naparsiniz bilemem diye bi cumle okumustum. alip surekli koklemek degil amac tabi ama 160 170lerde guzel gitmek isterim.

Motosikleti
cıplak makinede rüzgar sıkıntı oluyor bence de, cbr600 de uzun yolda sürekli 200+ süratlerde devam edebildiğim halde mt yle 150 civarı anca gidiyorum, fazlası çok rüzgar çarptırıyor adama

Benim kendi düşüncem 130-140 tan sonrası rüzgar kesinlikle rahatsız ediyor.

Cam konusunda bende çok merak ediyorum o ufak camların bir etkisi olur mu?

Bu yüzden cam taktırmayı pek düşünmüyorum.

bir haftada 2000 kmye yakın yol yaptım geçenlerde. istanbuldan, manisaya gittim, geri döndüm; rüzgar öyle fazlaca rahatsızlık vermedi. bir yerde gidişte de dönüşte de yandan rüzgar yedim ki rüzgar cam olsa da bir değişiklik olmayacak açıdan esiyordu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-sifirdan-farksiz-yeni-yamaha-mt-07-race-blue-166524301/detay

Internette bu ilani gorunce cami begenip ilan sahibi galeriyi aradim , kendisinden rica ettim camin uzerinde yapan firmanin telefon numarasi vardi onu alip firmayi aradim ve dun ayni camdan siparis ettim. (Camci izmirde) cami bugun kargoya verdiler. Gectigimiz hafta puig ispanya ile gorustugumde camin uretim tarihinin 20haziran olacagini , o tarihten sonra siparis eden bayilere yollayacaklarini soylemislerdi..

Rüzgar kesinlikle 130 dan sonra rahatsız ediyor, hangi motorda olursa olsun. O konu çok net :) Bu sadece biraz şey gibi, cruiser motor alıp 3lü çanta seti takmak gibi bişey :) Tabi dediğim gibi, kişisel zevk ve hatta ihtiyaç meselesi. Hele ki şuanda MT07 çok cazip bir motor ve yarı/tam grenajlı seçenekleri olmadığı için değişik çözümler aranması mantıklı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-sifirdan-farksiz-yeni-yamaha-mt-07-race-blue-166524301/detay

Internette bu ilani gorunce cami begenip ilan sahibi galeriyi aradim , kendisinden rica ettim camin uzerinde yapan firmanin telefon numarasi vardi onu alip firmayi aradim ve dun ayni camdan siparis ettim. (Camci izmirde) cami bugun kargoya verdiler. Gectigimiz hafta puig ispanya ile gorustugumde camin uretim tarihinin 20haziran olacagini , o tarihten sonra siparis eden bayilere yollayacaklarini soylemislerdi..
Fıyat.nedır ? Baska.modellerı varmı acaba ızmırın.neresınde bır.baskın.duzenleyım :)

130 TL ye aldim arti kargo. Izmirde nerede oldugunu bilmiyorum ama telefon numarasi verebilirim. (Huseyin bey 05317771863)
Acikcasi yamaha orjinal cam ve puig de dahil,motorun tipini enaz bozan cam bu gibi geldi bana.. (Cam yukseklik 40cm ,puig in touring modelinile ayni yukseklikte)

arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.

arkadaşlar basit mevzu ama maksat fikir vermek olsun. motoru aldığımdan itibaren hep öyle denk geldi bp den yakıt aldım. geçen gün değişiklik olsun diye opet'ten aldım. inanmayacaksınız belki ama motordaki performans kaybı çok ciddi boyutta oldu. hemen her devirde hissediliyor güç kaybı. daha önce arabamda lukoilden aldığım mazottan ötürü ciddi problem yaşamıştım ve bütün ustalarım ısrarla shell i tavsiye edyorlar. sanırım motor daha narin ve performans odaklı olduğundan yakıt kalitesi daha net hissediliyor. sizin benzin kalitesi konusunda deneyimleriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

he bir de yeni bir düzenleme kapsamında 95 oktan benzin satışı kaldırılacak diye bir haber var.

shell den asla vazgeçmem bende

ve kesinlikle 95 koydurmuyorum = )

aynı olayları bende yaşadım

insanı motorundan şüphe etiriyor :)

Motosikleti
Arkadaşlar Nazilli Karadayı da iki tane mt 07 varmış haberiniz olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar