Vallahi mondial sd 650 dururken ne mt07 si hemde aynı fiyat :mrgreen:
Motosiklet mi yapıyormuş onlar
Vallahi mondial sd 650 dururken ne mt07 si hemde aynı fiyat :mrgreen:
Dostum motosikleti ilk teslim aldığım gün kitapçığı baştan sona okudum. Bugünde foruma yazmadan önce yakıt deposu havalandırma hortumunu anlatan sayfayı tekrar açtım okudum. Kitapçıkta neden oradan sıvı gelebileceğine dair bir açıklama yok. Sadece tıkalı olmadığından emin olunuz diyor. Soruma dikkat edersen çok merak ediyorum motosikletime bir şey mi oldu diye de sormuyorum. Kaldı ki benim kitapçığı okumaya şu an için imkanım olmayabilir ve forumdaki okuyan birinden yardım istiyor da olabilirim. bak işte okumuyorsun, dersine çalışmıyorsun ondan sonra gelip burada soru soruyorsun tarzında cevap vermek yerine, nedeni hakkında bilgisi olan biri var ve bilgilendirip yardımcı olursa sevinirim.
hocam kitabın kaçıncı sayfasına kadar sorumluyuz. (ona göre çalışacağım da.) şaka tabii hafife aldığımı düşünmeyin lütfen.
sakin olalım arkadaşlar fevri ve ani çıkışlar ile birbirimizi kırmaya gerek yok zaten yeterince hepimiz motor üzerindeiken gergin oluyoruz neyazik ki sonuçta bu motor çok yeni ve ilk kullananlar biziz ksrşılaltığımız sorunları ve bunların çözümün burada yazışarak bulalabiliriz biraz daha sakin herkes motor ile alakalı tecrübesini fikrini karşılaşılan sorunların çözümünü burada üslübunca tartışıp burada bulacak.Hepimize kazasız belasız sürüşler.
plaka yanlış hocam, işim vardı o taraftan geçiyordum
İett Garajı İstikametinde 5-6 saniye kadar görebildim sizi, harfleri KU larak gördüm fakat rakamlarda yanılıyor olabilirim.
Allah Kaza Bela Vermesin.
Beyler MT-07 2. viteste 100'ü geçiyor, haberiniz ola :mrgreen:
bugün kullandım mt-07'yi. çok çok çok beğendim. ciddi anlamda gücü ve vites aralıklarıyla olsun, freni ve amortisörleriyle olsun ortalama ve öğrenmekte olan bir motorcunun her ihtiyacına cevap verecek bir motor.
sadece fren esnasında gidondaki damper mı her ne ise onun sebep olduğu esneme biraz garip geldi. zaten titremiyor motor neden öyle bir şeye ihtiyaç duymuşlar anlam veremedim doğrusu.
bu arada ayrıca mt-07 için başlangıç motoru olabilir diyen zihniyete kafam ... 90 derecelik bir açıyla abuk şekilde baksın madem
İsmail arkadaşımız sağolsun, dün motorunu test etmemize müsade etti.
MT-07 sahiplerine sesleniyorum, motorunuzun kıymetini bilin! Hornet600 yada ER6 ya direk tercih edeceğim bir motor(hornet den daha eğlenceli çünkü). NC'yi konuşmuyorum bile.
Bunu avrupada başlangıç ve orta sınıf motoru diye satıyorlar ya... ah gözü körolasıca capitalist sistem.![]()
arkadaşlar gerilmeyin..
ismail isteseniz gelip motoru baştan aşağı kontrol edip ne gerekiyorsa yapıp bir teşekkürle gülümseyen bir arkadaşımdır.
yorumunda da öyle yanlış anlaşılacak bir şey yok.
burada kim kafadan yorum yapmaya kalksa anında kitapçıkta öyle demiyor ama ! diyen arkadaşlarımızda var . yani aslında nereden nasıl yardımcı olunmaya çalışılsa da yazıların soyut bir dili olmadığı için yanlış anlaşılma olabilir.
o yüzden zaten bu başlıktaki herkes birbirine yardımcı olmaya çalışırken yorumları mesajları hep olumlu şekilde okumaya çalışmak bence en iyisi.
evet aynen kitapçıkta rodaj için o cümle kullanılıyor ama asla geçmeyin sakın ha falan demiyor. bizde ismail ile aynen o şekilde zaman zaman gaz açıp devir yükselttiğimiz zamanlar oldu.. toplasanız 1 dakika bile 5000-6000 devir üzeri sürmedik rodajda ...
MT-07 kullanıcıları olarak amacımız zaten hep yardımlaşmak
herkese iyi forumlar.
Zaten "uzun süre kalmayın" sözünün tam karşılığı da böyle kullanmak oluyor.
Motoru her kullandığımda daha çok keyif alıyorum. Bence hem motorun mekanik çalışma sesi hem de egsoz sesi çok güzel. Daha 6 bin deviri geçmedim ama oraya kadar bile mükemmel hızlanıyor. Tek sıkıntım hala artçı ile ilgili. Artçılı sürüşten hiç memnun değilim, artçı her frende üzerime çıkıyor.