Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benzin göstergesi ile benim gibi sorunu olan var mı?
ya tek çubuk kalıyor .. tek çubuk kaldığında benzin alıyorum ama hep 7 litreye denk geliyor.. e 3 çubuk 7 litre son bir çubuk da mı 7 litre? daha hiç son çubuğu söndürmedim ama ne olduğunu çözebilmiş değilim? yardımcı olabilecek bir mt-07 seven aranıyor :)

Son düzenleme:
bende benzin çubuğunun nasıl işlediğini anlayamadım,fakat bugün ilk defa son çubuk yanıp sönmeye başladı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barodi cancının telefon numarası nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------

telefon numarası vrmıdır?bide mt 07 lerde yanlış görmediysem yükseltme aparatıda var sonra cam monte oluyor. yinede telefonunu paylaşırsan görüşmekte fayda var.
0543 335 50 56 ismi onur

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Cam ı yapan yerin adresi ve telefonu var mı yardımcı olursan sevinirim
0543 335 50 56 onur

arkadaşlar benzin çubuğu yanmaya başladıktan hemen sonra (3-4km falan sonra) benzinciye gittim. motoru dik tuttum ayaklarımla ağzına kadar doldurudum neredeyse ve tam 50 tl lik benzin aldı.
bu arada cam konusunda en güzel cam barracudamoto.com barracuda dizayn aerosport modeli. ama tuzlu bayaa.
bu camcı onura birisi mt-07 götürsün ölçülerini alsın da hepimiz sipariş verelim :) 100 liraya herkes alır.
montaj kolay olur, zira internetteki diğer camlara da baktım hepsi bizim ön farın üstündeki 4 alyan vidanın oraya takılıyor. fix.

Gelcek varsa gotureyim ben aksam 19.30da belgratkapiya gelin zaten kendisi montajliyor olcu aliyo zaten bilgisayara reklam veriyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

Istediginiz olculerde ister touring ister naked cam yapiyor garanti de veriyor camda sonradan cizilme cizik olursa duzeltiyor cizikleri ben 100 tl ye yaptirdim gecen sene bu sene 125 e yapabilir pazarlik edin 100 e kapatabilirsiniz belki

Cam için ben de bunu beğendim...
http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-rafale/c171en/f1-r279-m4568/

Istediginiz olculerde ister touring ister naked cam yapiyor garanti de veriyor camda sonradan cizilme cizik olursa duzeltiyor cizikleri ben 100 tl ye yaptirdim gecen sene bu sene 125 e yapabilir pazarlik edin 100 e kapatabilirsiniz belki

Organize olursak bu iş olur... Müsait arkadaşlarımız varsa şimdiden teşekkürler...

Tamam siz organize olun ben sizi gotururum zeytinburnu yamaha servisinin hemen arka mahallesinde kaliyor hatboyunda

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Ayrica ozel jant seridide yapiyor mt07 veya yamaha yazili bir jant seridide yapabilir sizlere

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Izmir antalyadan gelen bile var.gerci kargo ilede siparis oluyor.ben cok memnun kaldim. Hem ucuz hem garantili cizik olursa duzeltiyo.
Dedigim gibi sadece motor cam ve jant seridi imal ediyi kendisi

Cam için yerimizi alalım :) İstanbulda oturan bi arkadaş bu iş için gönüllü olursa çok makbule geçer dua ederiz :)

Olculeri ve sekli gosterip verirseniz yardimci olucaktir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Cam için yerimizi alalım :) İstanbulda oturan bi arkadaş bu iş için gönüllü olursa çok makbule geçer dua ederiz :)

Karsinizda duruyo iste heryere kargo yapiyi zati

benzin çubuğu yanıp sönmeye başladğında 4 lt benzin kalmış oluyor
Benzin cubugu yanipsonmeye basladiktan sonra 25km yol gittim,depoyu doldurdugumda 10 litre aldi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Cam için ben de bunu beğendim...
http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-rafale/c171en/f1-r279-m4568/
puig italya ya mail attigimda , henuz camin uretimine baslamadiklarini haziran ortasinda cikacagini soyluyorlar

Benzin cubugu yanipsonmeye basladiktan sonra 25km yol gittim,depoyu doldurdugumda 10 litre aldi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

puig italya ya mail attigimda , henuz camin uretimine baslamadiklarini haziran ortasinda cikacagini soyluyorlar

Tek cubuk yanip sondugunde bi 40 km falan gidiyor sanirim

Gzc

Istanbulluyuz da Sakarya da okuyorum. Eger biri cam icin siparis verirse bana her turlu uyar arkadaslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar