arkadaslar bu barracudamoto italyan tasarim sportif bir cam. an itibariyle stoklarinda yok ama girer girmez aerosport camini siparis edicem.
zira 165-170 km hizlarda suratim kaskin vizorune yapisti nerdeyse, olusan ruzgar basinci cok fazla. bi de izmirden cesmeye bir gittim ceketin ust yarisi ile kask sinek olusu dolu rezalet yaa

fiyati 119 euro kargosuyla birlikte 150 euro yani 450 lira falan yapar max.
redracingparts.com da da iki cesit far ustu cam var ama ben pek begenmedim acikcasi.
koruma takozu olarak yine barracudanin 49 euroya var. ama RG nin ki daha bi guvenli galiba, yaris motorlarinda da kullanilan guvenilen bir marka.
deponun yani icin italyadan soyle bir sticker cifti siparis ettim. sele ile depo arasindaki bolum icin de bi parcasi var 48 dolar
bir de sehir icinde arabalarin arasindan gecerken yanlislikla manete dokunup dusme tehlikesi ya da yatirinca motoru manet yamulmasin derdine son verecek agresif manet koruyucalari var onlari da hong kong tan siparis ettim. bu parca ayrica motogpde de zorunlu hale getirildi yanilmiyorsam, pilotlar birbirine cok yaklasip dokunduklarinda manetler sikisip fren yapip dusmesinler diye. 30 dolar
yani boyle de aksesuarlarimiz var arkadaslar haberiniz olsun. herkese selamlar