Benim arkadaşımda Manisa bayisinden 2. partide motor bekliyor,parasının yarısını yatırdı ve 2 ay geçti hala daha bekliyor.Manisa bayisine sadece 2 adet MT07 geldi ve sahiplerine verildi,şuan garanti şekilde 8 adet siparişleri daha var ve millet beklemede...Diğer taraftan Aydın/Nazilli'de üni. arkadaşım yamaha bayisi açmış,geçen hafta facebook'da fotoğraf koyunca gördüm ve kendisi tam 10 adet(içlerinde 2 adet mor'da var) MT07'yi müşterilerine dağıttı. Bunun yanında 2 MT09,2 Fazer8, 2 Tenere, 1 süper tenere ve birsürü scooter'da getirdi ve sattı. Bizim haberimiz geç oldu ve hala bekliyoruz. Nazilli ilçe bayisi olarak bu kadar motoru çekerken,diğerleri niye alamıyor bence diğer bayilerin yediği bir halt var. Benim arkadaşımda siparişi iptel etmek üzere çünkü Nazilli getirmiş siz niye hala birşey getiremediniz denilince tarih konusunda hiçbir net bilgi veremeyiz diyorlar,artık iş Allah'a emanet oldu. Nazilli'deki arkadaşımı aradık, o da Nisan sonu Yamaha İstanbul'da lansman yapacak,ondan sonra ne olacağı belli olur diyor, o da artık siparişi verirsen şu zaman alırsın demiyor,çünkü onlara da birşey söylenmemiş...Yamaha bir parmak bal çaldı millete o kadar...