Aynen zevk ve renk tartışılmaz meselesi ama canlı olarak baktınmı race blue'ya seninki hangi renk birde abs limi abs siz mi yan yana ise bende bir resim var yükleyim mağazada yan yana olabilir
canlı olarak deep armor hariç hepsini inceledim. daha önce de yazmıştım nedense deep armor un çok tuttuğunu ve tr ye tedarikinin daha yavaş olacağını düşünüyorum. ama deep armor ın süper bir renk olduğu yabancı kaynaklarda sürekli yazılıyor.
ben beyaz aldım ama objektif değerlendirmemi yapıyorum renkler ile ilgili (deep armor hariç):
1- mat gri: tartışmasız diğer dördünün en iyisi. mat şase çok iyi ve olgun karizmatik bir havası var.
2- kırmızı: spor bir tarzı olduğu için motorun yakıştırdım. hoş.
3- beyaz: beklediğimden iyi çıktı. resimlerden en kötü renk beyaz diyordum ama beyaz gayet iyi ve ikinci elde de kolay satılır, talebi hiç bitmez, monta kaska uyar.
4- raceblu: bana göre uzak ara en kötüsü. alan arkadaşlar kızmasın ama jant içlerindeki boyama 30 yaş üstüne hiç gitmez. yani ne bebek mavisinin açık hoş tonu, ne de italyan gök mavisinin karizma tavrı var. dediğim gibi alanlara saygım sonsuz ama benim tarzım değil.
deep armor ın gece siyaha çalan, ışıkta mükemmel bir koyu mora dönen mükemmel bir renk olduğunu söylüyor ecnebiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
arkadaşlar bir not daha bayilerde talep patlaması var. ne zaman arasam herkesin masasında müşterisi var. bence honda bu sene orta sınıfta bayağı yara aldı. bu arada imkanı olanlar için fz8 maked ve mt 09 da çok iyi duruyor. onlara da baktım
