16 bin iyi fiyat
selamlar. mt-07 de mt-09 daki gibi 3 farklı sürüş modu var mı?
ARKADAŞLAR DADAŞ MOTORU ARADIM MAYIS ICIN GELICEKMIS IKINCI PARTI AMA FIYAT KONUSUNDA SIKINTILI OYNAMA OLUCAKMIS ZAMLANIR DEDILER 500 TL CIVARI BILGINIZE
Aydin Nazili de stoktan hemen teslim diyerek bugun ilan girmisler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mt-07-stoklarimizda-beklemek-yok-hemen-teslim-tum-renkler-160980815/detay
Arkadaşlar biraz önce deytona da idim buraya fuar da ön sipariş vermiştim ama kapora
almamışlardı motorların akıbetini sordum adamlar ağlıyor resmen 15 kişiden para almislar ama gelen motor sayısı 6 diyorlar gelenlerin faturası gelmedi vs.vs.Velhasıl sendaha beklersin der gibi Mayıs 15 senin motor gelebilir demezmir
lsun be dedim bende biz bu yola baş koyduk dönenin tekeri insin dedim amca kararliligimi görünce yahu rengini begenmeyen vazgeçen felan olursa senini kesin arayacağım demezmi tamam dedim bu iş.ilk gelen motor senin oğlum :queen::flower:
Bu hafta motosikletleriniz gelecek inşallah sonra biz sizleri bekleyeceğiz gelseler de şuraya yazsalar bilgilensek MT-07 hakkında diyeHepinize tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar sona yaklaştınız biraz daha sabredin.