Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam bu motor 75 beygir. Videolarda surusu cok kolay vs. diyorlar ama sen dikkati elden birakma 75 bg in sakasi olmaz. Keyifli surusler...

İlginctir beyazi dahi cok yakisikli . Her rengine bayildim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

Simdi mt07 sahiplerine soruyoruz turkce kullanma kitabi verildi mi ? Bakim periyotlari neler . Gibi sorularimiz var

ARKADAŞIM ; HGS ALMADAN DA GEÇERSİN OTOBANDAN 1 HAFTA İÇİNDE HGS ALIRSAN SORUN OLMAZ.GEÇERKEN PLAKANI OKUYOR HGS Nİ ALINCA YATIRDIĞIN MEBLAĞ.DAN DÜŞÜYOR ÜCRETİNİ...:bestmt:

Okadar aldim biniyorum diyen var ama bir tane resimyok nazara gelirdiyemi korkuyorsunuz arkadaşlar:cherry:hadi fotoları görelim içimizin yağları erisin :queen:

bu kadar bekledikten sonra foto kesmez beni :) tr plakalı araçların arasında trafikte bi video isterim :)

Motoru alan arkadasların motor hakkında ıyı ve kotu yorumlarını resimlerle bekliyoruz senlendirelim burayı. bu arada delta motor plaka ruhsat sigorta vs 700 tl cıkarttı bu ıslemleri kendım yapsam yaklasık olarak kaca malolur

Motoru alan arkadasların motor hakkında ıyı ve kotu yorumlarını resimlerle bekliyoruz senlendirelim burayı. bu arada delta motor plaka ruhsat sigorta vs 700 tl cıkarttı bu ıslemleri kendım yapsam yaklasık olarak kaca malolur

Dostum Ankara'da bayi 600 TL dedi. Araştırmalarım sonunda kendim yaptırırsam 420 TL gibi bir rakama halledebiliyorum.

Oradaki 100-120 TL İstanbul plakalı sigorta farkı, 100-120 TL de aracı şirketin alacağı miktar.

Yani 150 TL daha ucuza yaptırabilirsin diye düşünüyorum.

Dostum Ankara'da bayi 600 TL dedi. Araştırmalarım sonunda kendim yaptırırsam 420 TL gibi bir rakama halledebiliyorum.

Oradaki 100-120 TL İstanbul plakalı sigorta farkı, 100-120 TL de aracı şirketin alacağı miktar.

Yani 150 TL daha ucuza yaptırabilirsin diye düşünüyorum.

İstanbul'da, bayi benden vergi hariç 650tl aldı. Bu paranın 150 lirası filan iş takipçisi denen elemanlara gidiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

plaka işlemleri için 1 ay mühlet veriyorlarmış. yani bence rahat rahat istediğin yere gidip plaka işlemlerine sonra başlayabilirsin.
polis durduğunda da göstermek için bir belge veriyorlar sanırım.

Sakın böyle birşey yapmayınız. 1 ay değil 1 dakika bile bir mühlet sözkonusu değil. Plakasız ruhsatsız araç ile trafiğe çıkamazsınız. Polis çevirirse ya da başınıza bir iş gelirse, çok uğraşırsınız, tadınız kaçar.

Beyler, bir konu yanlış anlaşılıyor.

Plakası olan motosiklet satılınca bile noterden alınan kağıtta "sigorta yapmadan, ruhsatı çıkarmadan trafiğe çıkmayacağını biliyorum" gibi bir ifade var.

Yani sen adama o kağıdı gösterdiğinde bile ceza yiyebilirsin. O kağıtta yazıyor zaten. Hiç okumuyoruz hiç. :mrgreen:

Bu arada teslim almalarla ilgili son durum nedir ? Ben dün bayiye ödeme yapmak için uğradığımda, bana Yamaha TR'den faturaları bugün kargoya verirlerse yarın (yani bugün) işlemlere başlarız, zaman zaman bu işlemler 3 gün bile sürebiliyor ancak ertesi gün (Çarşamba) teslim etmeye çalışırız dedi.

Sizlerde durum nasıl ?

geçen perembe motosikleti satın aldım,bugün salı hala faturayı çıkaramadılar,motor gelmiş,mağzada yatıyor.

Aydin Nazili de stoktan hemen teslim diyerek bugun ilan girmisler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mt-07-stoklarimizda-beklemek-yok-hemen-teslim-tum-renkler-160980815/detay

ARKADAŞLAR DADAŞ MOTORU ARADIM MAYIS ICIN GELICEKMIS IKINCI PARTI AMA FIYAT KONUSUNDA SIKINTILI OYNAMA OLUCAKMIS ZAMLANIR DEDILER 500 TL CIVARI BILGINIZE

arkadaşlar benimde ilgimi çekmişti bu motor ve enson fiyatını fuar zamanı sordum,yetkili yamah bayii 16900 demişti abs siz olanına,şimdi 17900 yazmış arkadaşlar,zam gelmiş olmalı,
bende 2 silindir olması nedeni ile titreşim ve ivmelenmesini merak ediyorum....

Muhtemelen bir yanlış anlaşılma olmuş. Bu motosikletin fiyatı, fuarın ilk günü 17900 olarak açıklandı. Henüz ilk parti araçlar teslim ediliyor, fiyatta bir zamlanma yok.

İvmelenme ile ilgili youtube videolarını izlemenizi öneririm. Herkes "umduğundan fazlasını" buldum gibi yorumlar yapıyor.

Fikir vermesi açısından
Şu videonun ilk 1 dakikasında elemanın aldığı keyfe bir bakın
http://www.youtube.com/watch?v=htRg9Vky3VA

Yine videonun içinde bir yerde 0-100 hızlanması 5 saniye civarında, 0-160 hızlanması ise 10 saniyede gerçekleşiyor ki, eleman çok iyi bir kalkış da yapmıyor (videonun 12.dakikasında ). Beşinci viteste de 180 civarında bir hızdan altıncıya geçemeden yavaşlamak zorunda kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar