Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hepsi satıldı mı diyorum evet diyor adamlar abs li ler de mi satıldı diyorum hayır onlar hazır gelin görün diyor . abs li var mı elinizde diyorum hayır 2 haftaya gelecek diyorlar e o partide yer var mı diyorlar siz düşünün ayarlarız diyorlar . yazık

hepsi satıldı mı diyorum evet diyor adamlar abs li ler de mi satıldı diyorum hayır onlar hazır gelin görün diyor . abs li var mı elinizde diyorum hayır 2 haftaya gelecek diyorlar e o partide yer var mı diyorlar siz düşünün ayarlarız diyorlar . yazık

Hacı senin derdin çok büyük :D

MT-07 = 17.900 TL
Plaka Masrafları = 420 TL
Bayiye laf anlatamamak = Paha biçilemez! :mrgreen:

aydından motor sipariş eden var mı?Ben izmir-ödemişte oturuyorum nazilliden sipariş ettik 1 martta, hala gelen giden yok :/:pr::pr::pr::pr::pr:

Allah izin verir bi aksilik çıkmazsa yarın motoru teslim alıyorum. race blue absli modelini .. bugün bayiye gittim motoru gördüm bayıldım resmen :)

OFG

Alır almaz forumu unutma :) bol bol foto at hemen . Hatta telinle bir video çek sesini duyalım ^^

Bu akşam üzeri ben de gittim izmotoya benim Race blu yu gördüm yakından ilk defa. Jantların maviligi neredeyse mora yakın bir renk ki beni benden aldı. Çok garip bi uzaylı gibi duruyor. Lastikler bridgestone gelmiş. Diğer renklerde michelin var. Bridgestone battlax 23 ler daha sportif, michelin pr3 ler ise daha bi 4 mevsimlik. Mt-09 a göre depo kısmı daha dar, ama ne diyim bence daha bile güzel. Orantilari benim gibi 168 cm bir adama çok uygun.faturası yatın gelecekmiş. Herhalde çarşambaya motoru alır ilk parti arkadaşları izmirde.

mat gri mt-07 için kaporomu vermiş bulunmaktayım :cherry:

nisan sonu veya mayıs sonu veya haziran ortası gibi gelir diyerek beyin hücrelerimi yaktı eleman..

neyse acelem yok zaten..alan ve alacak olan herkese hayırlı olsun..gerçekten çok güzel motor..

nisan sonu veya mayıs sonu veya haziran ortası gibi gelir diyerek beyin hücrelerimi yaktı eleman..

neyse acelem yok zaten..alan ve alacak olan herkese hayırlı olsun..gerçekten çok güzel motor..

Nereden siparis verdiniz acaba

Bilemedin temmuz başı ,hadi ben diyim temmuz sonu, olmadı ağustos ortası, en olmadı eylül olur ama indirimli olur o zamanda. Ama bu durumda sana yarar yani, indirimli aldığından dolayı hadi yine iyisinnn.:)))

izmoto da bugün mat gri blur race kirmizi beyaz ini inceleme fırsatı buldum

sonra da kararimi verdim kaporami verdim ikinci partide ki blue rece için

ilk partide gelenler neden orada degildi anlamiyorum ://///

baslayalim bi 10 gün daha beklemeye şimdi

@madsky

kızıltoprak delta'dan verdim siparişi..

@ukiran35

valla ilk sipariş için verdikleri sözü tutamayınca sıkıntı yaşamışlar sanırım..

ne dese bilemedi çocuk :)

İlginctir ben de race blue siparis verdim ama sonra kirmizi ile degistirdim. kask da kirmizi motorun kirmizisi cok cekici geldi

arkadaşlar benimde ilgimi çekmişti bu motor ve enson fiyatını fuar zamanı sordum,yetkili yamah bayii 16900 demişti abs siz olanına,şimdi 17900 yazmış arkadaşlar,zam gelmiş olmalı,
bende 2 silindir olması nedeni ile titreşim ve ivmelenmesini merak ediyorum....

selamın aleyküm bu foruma yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyodum paramı denkleştirdim bu motor için ama ne yazıktırki alamıyoruz sizce nerden almalıyım istanbul avrupa yakasın da oturuyorum aslında nc serisini düşünüyodum ama bu kız fena aklımı çeldi 2 partiye heryer kapora almıyo sanırım fiyatı yükseltmeyi düşünüyo olabilirmi bizim çılgın türkler:pale:

para bulduk buluşturduk motor yok ortada zam yapmasalar bari peynir ekmek gibi gidiyo diye 2 ci parti nezaman gelcek bileniniz varmı motoru alanlarda unutu bizi bu arada:jocolor:

Araç enfes, kazasız belasız sürüşler nasip etsin rabbim.
Merak ettiğim motor fiyatı hariç, plaka, trafik sigortası ve yıllık vergi miktarı ne kadardır?

selam arkadaslar bende bu ay bası kızıltoprak deltamotordan yamahamt07 aldım kırmızı ve mor arasında kalmıstım kırmızısını aldım.Motor resmen ruyalarıma gırmeye basladı uyuyamıyorum dusunmekten alan herkese hayırlısı olsun bu arada ılk vıteslı motorum olucak ınsallah kolay alısabılırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar