Beyler az once kiziltopraktaydim.hayirli olsun motorlariniz gelmis.yalniz abs'li gelmeyecek demistiniz ama abs'li modellerde vardi.bayi arkadasla epey konustuk.kafam cok rahat,hepsini sattik, insanlar suan da sirada dedi.ben alsam ne zaman elime ulasir dedim.rengine gore mayis sonu en erken alabilirsin dedi.indirim olarak ta 100-150 bisey yapariz dedi sembol olmasi acisindan.

motosiklet cok hos bu fiyata bundan daha iyi bir motosiklet yok gercekten.fiyat performans asmis durumda mevcut turkiye sartlarinda.yoksa normali bu olmaliydi ulkede.
Yamahadan ciktim hondaya gectim ne durumdalar diye.cb500f gorunurde yok ortalikta.2 tane gelmis satmislar.kim aldi gercekten merak ediyorum.tebrik edicem bulursam.cbr500r ler kuzu gibi yatiyor orda.kistirirlarsa verecekler birilerine.22bin lira etiket fiyati var.inceledim yeniden motoru ve buyuk bir hayal kirikligi.her ne kadar tarzlar bambaska olsada soylemeden gecemeyecegim.yamaha mt-07 18bin lira,cbr500r 22bin lira.cok buyuk bir saka,motosiklet suruculerinin zekasina hakaret etmektir bu.cb500f 20bin lira.bir kisi de cikip demedi mi acaba.biz ne yapiyoruz abi?ayip degilmi bu.bu sene almayi istedigim cb500x ulkeye girmedi bile.girse ne olacakti 23bin lira da ona cekerlerdi.yazik.
hondaya 2006 model cbf500 var onu gormeye gittim.ona bile 12500 lira fiyat istiyorlar.neyse daha fazla konusmayayim buralari okuyorlardir belki.
Son olarak mt-07 alan arkadaslari kararlarindan dolayi kutluyorum.daha iyi bir tercih olamazdi bu fiyata.gormeden siparis veren arkadaslar vardi.icleri rahat olsun gorunce iyi ki almisim diyeceksiniz.yamaha'yi tebrik ederim digerlerinden daha az yolunacak kaz olarak gormus musterilerini.
[url]http://img493.yukle.tc/thumbs/286920140411_144449.jpg[/URL