Yamaha Motor un genel merkezinin mail adresini bulamadım. Bulan arkadaş varsa maili yazabilir mi ? Türkiye'deki durumu İngilizce olarak yazabilirim.
Kaderinde beklemek olan tüm motorcular toplanıp bu makineyi almışız sanırım. Hayatımın hiçbir döneminde istediğim şey anında gerçekleşmedi ama imkanlarımın olmasına rağmen, bu kadar çok bekleme olayıyla karşılaşmadım daha önce. Toplu halde hamama mı gitsek ne yapsak, normal değil bu durum.
arkadaşlar benden size bir uyarı açıkcası oltaya gelmişsiniz fuar zamanı bile bu durum aklımdan geçiyordu hiç bir satıcı gelmez yada uzun süre sonra gelir demez pazarlamacı taktiği (en kısa sürede gelir) yani sizleri kendilerine bağlamak için olta atmışlar sizde yemişsiniz ben'de bun'dan almayı düşünüyorum ama gelmeyen bir motora para bağlamak bana mantıklı gelmediği için kapora falan vermedim vermem'de beklemekteyim belki'de başka bir motora bakarım kendi şahsi görüşüm sizi 1-1.5 ay daha bekletirler motorlar geldikten sonra'da büyük bir ihtimal siz hesap sorunca (abi gümrükte sorun çıktı,abi yolda gemi battı,abi japonya'da fabrika yandı)gibi sözcüklerle sizlerin sırtlarını sıvazlıyarak evlerinize yolluyacaklar))
Kızmak yok.
Yok be abi okadarda karamsar olmayın, millet dışarda nezamandır çatır çatır geziyor, demekki aletin Japonyadan dağıtımı bi süredir var :silent:
Gereğinden fazla bile gecikmiş durumda artık gelir heralde :silent:
Gerçi 6.5 ay Tencere beklemiş abimde var üstüne birde inek pisliği rengi almak zorunda kalmıştı bir tek onu getirdiler diye, bellide olmuyorki bunların işlerir:
Biraz once yamaha tr ile konustum mt 07 bayilere dağıtımı gelecek hafta yapilacak diyor adet konusun da birsey söyleyemiyorlarmış ikinci ürün girişi ay sonu olacak diyorlar fiyat değişme söylentilerini sordum öylebirşey yok dediler
Yamaha tr nin telefonunu verebilirmisin bende arayacağım ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi...