Kasasız belasız, iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Üstündeki lastikler Bridgestone Batlax sanırım, özellikle ısınıncaya kadar çok dikkatli olun..
Teşekkür ederim, agresif kullanan birisi değilimdir, motorun da lastiğin de ısınmasına önem veririm (gerçi bu aralar neredeyse hiç ısınmıyor ama

) Lastik sebebiyle bir sıkıntı yaşamadım. ilk başta keşke michelin pr3 olsaydı diyordum ama biraz araştırınca birşey kaybetmediğimi aksine ıslak performansındaki ufak bir kayıp karşısında genel olarak daha iyi yorumlar gördüm örnek olarak şu değerlendirmeleri verebilirim.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Pilot-Road-3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Battlax-BT-023.htm
Gerçi ortalama lastikler arasında hangisi olursa olsun çok farketmiyor benim için. Ben oldukça fazla tedbirli ve lüzumsuz risk almamaya çalışarak kullanırım yani herhangi bir lastiğin limiti bile benim tarzıma çok

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Merhabalar,
Bir şey sormak istiyorum. Ben bu aralar mt-07 almayi düşünüyorum. Bayii abs li olarak 22900 diyor. Uzun süredir takip etmediğim için fiyat nasıldır bilemiyorum. Sormak istediğim 2016 modeli beklemeli miyim? Bir degisiklik olacak mı? 2015 alacak olsam bile 1 ocaktan sonra alsam mtv de avantajlı olur mu? Bir de 2016 kataloğunda mor ve sarı rengin olmadığını gördüm, herhalde seneye gelmeyecek değil mi?
Çok teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla 2016 modelde değişiklik yok. Antalya da ben alırken (2ay önce) sarı abs'li vardı isterseniz bir sorun. Ben abs'siz modeli 20.750'ye hiç pazarlık yapmadan aldım abs'li için 22.750 isteniyordu ama artacak gibiydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
Merhaba arkadaşlar 2 yıldır x max 250 kullanıyorum yaklaşık 20 bin km ist şehir içi tecrübem var, kısa sürede olsa vitesli motor kullandım ve mt 07 aşığıyım ama öyle bir anlatılıyorki korkmuyor değilim, tavsiye edermisiniz? Eğitim için hiç vaktim yok elimin ayarı iyidir ama öyle bir anlatıyorlarki yok sıkışık trafikte debriyajı elinden kaçırırsan gazı açmasanda fırlar gider gerçekten böylemi test etme şansımda yok yamaha bayilerini aradım test sürüşü yok dediler, baya kararsız kaldım sağlam fikilerinize ihtiyacım var.
Eğer sağ elinin kontrolünden eminsen hiç korkulacak bir motor değil. Ben 10bin km cbf150 tecrübesi sonrasında 1,5 sene aradan sonra aldım sakin kullanan bir adamım daha hiç sıkıntı yaşamadım...hele şehir içi kullanımının pratikliğine bayılılıyorum inan cbf150den kolay geliyor bana