kardeşlik sen uyguladınmı yada uygulayan tanıdıgın varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Orijinal yan canta demirlerine alternatif bulan varmı ? orijinal alan veya canlı gören varmı ? ürünle alakalı yorum hic bulamadım sipariş geçicem görmeden almak icime sinmiyor ucuz degil gibi sonra arka koltugumuzda patlamasın

r:

r:
Ben scottoiler'da direkten döndüm

Buna 400 lirayı gömmeden önce Loobman'ı bi deneyeceğim. Memnun kalırsam onunla devam, kalmazsam scottoiler v-system.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Benimki bu lastikten. Bendeki ABS li model. Ama lastik Bridgetone. Super kayiyor abi. Iyice isinmadan gaz acma. Iyice isininsa da viraj cikisina dogru yine de gaz acma. Gaz acacagin yerleri iyi tani. Tanimadigin yolda virajlarda cok guvenme. Beni bi kac kere salladi.
Yakin zamanda bi Prelli cekerim gibi gorunuyor.
Aynı yerlerde aynı şartlarda Michelin'i de kullanıp görmek lazım.
Yabancı forumlarda MT-07 üzerinde gelen modeller için, Bridgestone'un kuru zeminde, Michelin'in ise ıslak zeminde daha iyi olduğunu yazıyorlar.
Zaten Michelin üzerinde daha fazla yağmur oluğu var.
Ancak herkesin hekmfikir olduğu konu, aralarındaki farkların çok az olduğu yönünde.
Ancak Michelin'in modeli Pilot Road 3 değil de 4 olsaydı o zaman çok iyi olurdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
Kısa sürede hatırı sayılır adette 2. elinin olmasının sebebini neye bağlıyorsunuz? Ben 2000 km'dir kullanıyorum 3. motorum ER-5 DL650 ve şimdi MT-07 çok da memnunum satıştaki sebep ne ki? Bilmediğimiz bir şey mi var acaba?
Genelleme yapabilecek kadar çok satışa şahit olmadım ama ağırlıklı sebepler şunlar olsa gerek.
700cc ve fiyat uygun diye herkes önce bir atladı ancak zamanla şunlar farkedildi
1- Yakışıklı değil (çünkü naked)
2- Yüksek süratte rüzgar rahatsız ediyor (çünkü naked)
3- Sesi dikkat çekici değil
4- Gaz tepkisi sert ve ağırlığı düşük, kullanamayan/alışamayan insan da çok.
Kısacası beklentilerin uyuşmazlığı. Bu yazdığım 4 madde tam tamına benim satınalma sebeplerim mesela
Çünkü nakedcılar rüzgarı sever ve makyajlı görüntülere önem vermezler
Bu kadar uygun fiyatlı, hafif, güçlü ve torklu başka bir şehiriçi/asfalt aracı hala piyasada yok. Benim gözümde rakipsizdir. Üstüne 5 bin lira koyarım derseniz, anca o zaman 1-2 rakip çıkar ortaya.