bu motosiklet ilk olarak 2006da çıktı diye biliyorum. 2010 da kasa değişme durumu olmasın?
öyle bir durum yoksa, yaza doğru cbr125imden terfi etmek istiyorum.
Evet motosiklet 2006 yılında piyasaya sürüldü.
4 yılda bu tarz bir motosikletin kasasının değişeceğini sanmıyorum.
Kasa değişikliğine neden olacak bir eksikliğini şahsen görmedim.
28000km'dir kullanan diğer MT03 kullanıcısı arkadaşımında böyle bir eksiklik görmediğini iletirim.
Değişiklik sadece aksesuar ve renklerinde olabilir ancak.
Örneğin 2008 yılına kadar üretilen MT03'lerin ön maşaları ve arka salıncakları gri renkte. 2008 sonrası tüm renklerde ön maşalar ve arka salıncaklar siyah oldu. 2009 da ise renklerde değişiklik var. RaceRed ve Siyah devam ederken yeni renk olarak SarıSiyah geldi.
Dikkat edilmesi gereken bir konu ise ekzost kapakları ile ekzost arasında kalan elyafın yapıştığı yerden ufak ufak çıkıyor olması. Eğer dikkat etmezseniz ekzostun sıcağı üstteki plastik kaplamayı eritebiliyor. Eğer alttan alttan sarkan beyaz elyaflar görürseniz servisinize gidip bi güzel yerine tekrar yapıştırtmanız sağlıklı olur.
Titreşim konusuna gelirsek:
Şu aralar bir arkadaşımın 2008 XT660R motosikletini kullanıyorum. 660cc aynı motor sahip olmasına rağmen bu motosiklette hissettiğim titreşimden sonra MT03'ün hiç titremediğini söyleyebilirim.
Basmakalıp bir yorum olan "tek silindirliler çok fena titrer" lafını bilen bilmeyen her motosiklet kullanıcısından duyuyoruz. Size bunu söyleyen motosiklet kullanıcılarına sorun sizin istediğiniz bir motosikletle deneyimi varmı.
Birilerinden bilgi alacaksanız o motosikleti kullanmış olmasına dikkat edin.
Tekeriniz düz bassın hepinizin.
(Gerideki sayfalarda çantalı resimler var)