öncelikle çok geçmiş olsun,büyük şansızlık olmuş yeni motorunuza daha tam kavuşmuşken üzücü bir kaza olmuş,umarım biran önce motosikletiniz onarılır sizde kaldığı yerden ağız tadıyla binersiniz,size sormak istediğim birşey var profil bilgilerinizden anladığım kadarıyla sizde benim gibi scootercisiniz ,scooterden sonra mt-03 sele ve titreşim olarak rahatsız gelmedimi? bende geçmiş zaman mt-03 ü almaya çok niyetlendim ama artçı selesinin küçük olmasından dolayı almaktan vazgeçtim çünkü eşimle birlikte uzun km li geziler yapıyoruz ve onunda rahat etmesi benim için çok önemli,rahatlık yönünden fikirlerinizi almak isterim,saygılar
Merhabalar.öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet ben 30000 km Beverly 250 scooter kullandım. İnanılmaz rahat ve konforlu bir motor. Titreşim vs sıfır. Babamın beverly 500 ü ise konforlu olsada 250 kadar rahat diyemeyecegim.
ben 30000 km sonra vitesli motora geçmek, ve daha genç işi bir motosiklet kullanmak istedim.
Az yakması ve gördüğüm en güzel motosiklet tasarımına sahip olması sebebiyle mt 03 tercih ettim. Yedek parça vs sorununu biliyordum ancak motorun tasarımını çok beğeniyorum ve bu sorunu bu kadar "erken" yaşayacağımı bilmiyordum

Dediğiniz gibi çok rahat bir motor değil. Ben yalnızca üç gün kullanabildim ancak scooterla karşılaştıracak olursak
- Rüzgar konforu oldukça etkiliyor. 120-110 km öncesinde çok etkili değil ancak sonrasında konforu etkiliyor diyebiliriz.
- oturuş pozisyonu scooter gibi olmasada diğer vitesli motorlara göre rahat diye düşünüyorum. sele konforu vs yeterli
- evet titreşimli bir motor. Ancak doğru devirde 120 km civarında titreşim sorun yaratmayacak seviyede. 140 tan sonra titreşim bir miktar artıyor.
henüz hevesimi alamadım objektif olmayabilirim ama konfor sizin için çok ön planda değilse torkuyla tasarımıyla vs oldukça güzel bir motor.Ancak konforlu bir motor mu?
pek değil.
Ben bu motoru alırken mantıktan çok duygularımı dinledim açıkcası. Pişman henüz değilim ama olursam da bu motosikletin karekterinden değil, yamaha distributorunun karekterinden dolayı olacak.
dediğim gibi çok fazla deneyemedim motoru.
Hala parça bekliyorum

haftaya gelecegini söylediler dogru olmasını umuyorum bakalım.
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Parça lazım olduğunda yamaha türkiye den sordur. Ellerinde (stoklarında ) varsa sipariş edip al. Ellerinde yoksa sakın onları bekleme Parçaların kodlarını
www.megazip.ru dan bulup, siparişi
www.wemoto.com dan vermelisin. Ben artık hep öyle yapıyorum. Yamaha 45 günden çönce parça getirmez, kendi başının çaresine bakmalısın.
Merhaba, Benim parçalarımı sigorta ödeyecek oyuzden böyle bir yöntem izlemem mümkün değildi sanırım?
Bundan sonra sigortanın dahil olmadıgı bir durumda parca sıkıntım olursa bu yolu kullanacagım ancak bu şekilde kaç günde elimize ulaşıyor
şimdiden teşekkürler