Yamaha Motosiklet Ekim 2020 Fiyat Listesi Yayınlandı

Nmax 125 almayı düşünüyorun ikinci el ile sıfırı arasında ciddi fark yok ... siz ne tavsiye edersiniz

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nmax 125 almayı düşünüyorun ikinci el ile sıfırı arasında ciddi fark yok ... siz ne tavsiye edersiniz

Ben de 2016 yılı sonunda (kasım - Aralık ayı gibi) xmax almak için bakınırken ikinci el ile sıfır arasında bir lira falan fark oluyordu, gittim sıfır aldım. Eğer sıfır alabiliyorsanız tabi ki avantaj.

Motosikleti
D400
Vergiler , ah o güzel vergiler ve kur farkı.

yapacak birşey yok.

Yönetici oldugunda ülke olsun, apartman olsun hatta forum olsun , adalet hak hukuk eşitlik vs. umursamazlar.
Sen ben gibi garibanlar ezilir.

Elinizdeki araca sahip çıkın.

Adam motosikleti üretiyor, işçi çalıştırıyor, ar-ge sini yapıyor, dünyaya dağıtımını yapıyor bunların bir maliyeti var, ve sen geliyorsun sıfır emekle bu maliyete eşit miktarda vergi alıyorsun. Helal ekonomi böyle bir şey olsa gerek. Bu şu demek, binmeyin kardeşim, biniyorsanız da zevkle yolarım sizi , döviz kalmadı, patladık, ülkeden döviz çıkışının gelecekteki olası maliyetlerini peşin olarak tahsil ediyorum sizden. Bunların hiçbiri bir günde olmadı..

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Arkadaşlar bırakın bu boş muhabbeti, heyecanla bekliyoruz Kasım fiyatları ne olur tahminleri alayım :):pr:

tracer cı olarak diyorum 108.500 tl, tenere'de 125.000..

Artık para da almaya yeterli değil ki, motor yok alacak. Xmax'ta 250 kişi sıra yazılmış ki motor gelmediğinden sıra almıyorlar artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık para da almaya yeterli değil ki, motor yok alacak. Xmax'ta 250 kişi sıra yazılmış ki motor gelmediğinden sıra almıyorlar artık.

Yazınızı anlayabilmek için 3 kez okudum.

İlkinde, paranız olmadığı için motor alamıyorsunuz diye anladım.

İkincisinde, bayide motor kalmadığını.

Üçüncüsünde, bayinin artık sipariş almadığını anladım.

Teşekkürler güzel beyin fırtınası yaşadım :)

Tahminimce satışlar sert bir şekilde düşecek, bundan sonra sipariş ile satış yapılacaktır.

Eski günlere elveda diyebiliriz..

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
2. el piyasasıda fırlamıştır kesin. :)

arkadaşlar merhaba, biraz önce 3 Yamaha bayisini aradım farklı şehirlerde. gelecek motorların gayet yeterli olduğunu, sıra vs gerek olmadığını söylüyorlar. ayrıca ekim ayı içerisindeki partiyi de şu anki fiyat listesinden satacaklar. Nmax 155 bakıyorum ben de. dolayısıyla yardımınıza ihtiyacım var:
Almayı düşündüğüm bir motor vardı. Nmax 155, 2018 model, 4000 km. 26.500'e bıraktı en son. motorda çizik dahi yok. 25 dese tam psikolojik sınırım ya da 2019 olsa yine razıyım. 2018 olunca gıdıkladı biraz beni.
ya da gidip sıfır mı almalı 4000 TL daha verip. sonuçta araç fiyatları gibi uçurumlar yok. her model için 2000 TL fazladan verip 4000 km satın almış olacağım. Kış geldiği için motoru garajıma çekeceğim, bahara bineceğim. Bahara alayım diyemiyorum fiyatlar kesin artar.
Fikir verirseniz memnun olurum.

arkadaşlar merhaba, biraz önce 3 Yamaha bayisini aradım farklı şehirlerde. gelecek motorların gayet yeterli olduğunu, sıra vs gerek olmadığını söylüyorlar. ayrıca ekim ayı içerisindeki partiyi de şu anki fiyat listesinden satacaklar. Nmax 155 bakıyorum ben de. dolayısıyla yardımınıza ihtiyacım var:
Almayı düşündüğüm bir motor vardı. Nmax 155, 2018 model, 4000 km. 26.500'e bıraktı en son. motorda çizik dahi yok. 25 dese tam psikolojik sınırım ya da 2019 olsa yine razıyım. 2018 olunca gıdıkladı biraz beni.
ya da gidip sıfır mı almalı 4000 TL daha verip. sonuçta araç fiyatları gibi uçurumlar yok. her model için 2000 TL fazladan verip 4000 km satın almış olacağım. Kış geldiği için motoru garajıma çekeceğim, bahara bineceğim. Bahara alayım diyemiyorum fiyatlar kesin artar.
Fikir verirseniz memnun olurum.

eskiden 0 km araba veya motosiklet alırken değer kaybını göze alıp satın alırdık.
şu an bu piyasada verdiğin parayı fazlasıyla geri alıyorken ikinci el almaya ne gerek var değil mi? :cat:

eskiden 0 km araba veya motosiklet alırken değer kaybını göze alıp satın alırdık.
şu an bu piyasada verdiğin parayı fazlasıyla geri alıyorken ikinci el almaya ne gerek var değil mi? :cat:

sanırım bu durumda siz de 26.500'e 2018 almak yerine 30.500'e sıfır mı alınması taraftarısınız? yalnız bu piyasada ikinci el de parasını çıkarıyor :) aradaki 4000 ne kadar gerekli bilemedim.

sanırım bu durumda siz de 26.500'e 2018 almak yerine 30.500'e sıfır mı alınması taraftarısınız? yalnız bu piyasada ikinci el de parasını çıkarıyor :) aradaki 4000 ne kadar gerekli bilemedim.

yani her türlü geri alınacak vediğin para. ben 40 bine sıfır km r25 aldım. şu an sıfırı 49. e ne gerek var ki ikinci el başkasının kullandığı motoru almaya

Motosikleti
D400
dışşş minnakklarrrrr

maxresdefault.jpg

kaç aydır joymax z mi alsam, xmax mi alsam daelim s3 mü alsam vs diye düşünüyorum her zamdan sonra buna bu kadar para verilir mi ya deyip vazgeçiyorum. sonra pcx e bakıyorum olmuş 28 bin. sıfırını 35 bine koyan var sahibindene. bu duruma getirenlerin allah belasını versin. 2019 yazında 45-50 ye araba bulur muyum diye düşünürken 250lik scotter a bu para verilir mi diyorum. en iyisi kendi motorumun bakımlarını yaptırıp kullanmak mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar