Nmax 125 almayı düşünüyorun ikinci el ile sıfırı arasında ciddi fark yok ... siz ne tavsiye edersiniz
Arkadaşlar bırakın bu boş muhabbeti, heyecanla bekliyoruz Kasım fiyatları ne olur tahminleri alayımr:
Artık para da almaya yeterli değil ki, motor yok alacak. Xmax'ta 250 kişi sıra yazılmış ki motor gelmediğinden sıra almıyorlar artık.
arkadaşlar merhaba, biraz önce 3 Yamaha bayisini aradım farklı şehirlerde. gelecek motorların gayet yeterli olduğunu, sıra vs gerek olmadığını söylüyorlar. ayrıca ekim ayı içerisindeki partiyi de şu anki fiyat listesinden satacaklar. Nmax 155 bakıyorum ben de. dolayısıyla yardımınıza ihtiyacım var:
Almayı düşündüğüm bir motor vardı. Nmax 155, 2018 model, 4000 km. 26.500'e bıraktı en son. motorda çizik dahi yok. 25 dese tam psikolojik sınırım ya da 2019 olsa yine razıyım. 2018 olunca gıdıkladı biraz beni.
ya da gidip sıfır mı almalı 4000 TL daha verip. sonuçta araç fiyatları gibi uçurumlar yok. her model için 2000 TL fazladan verip 4000 km satın almış olacağım. Kış geldiği için motoru garajıma çekeceğim, bahara bineceğim. Bahara alayım diyemiyorum fiyatlar kesin artar.
Fikir verirseniz memnun olurum.
eskiden 0 km araba veya motosiklet alırken değer kaybını göze alıp satın alırdık.
şu an bu piyasada verdiğin parayı fazlasıyla geri alıyorken ikinci el almaya ne gerek var değil mi? :cat:
sanırım bu durumda siz de 26.500'e 2018 almak yerine 30.500'e sıfır mı alınması taraftarısınız? yalnız bu piyasada ikinci el de parasını çıkarıyoraradaki 4000 ne kadar gerekli bilemedim.