Yamaha kullanmak bunları haketmekmi anlamına geliyor

Bunları hak etmen için yamaha kullanmanda gerekmiyor.
Türkiye de yaşamanız yeterli.
Çünki hiçbir ülkede böyle bir sorun için bu kadar bekleyeceginizi tahmin dahi edemiyorum.
Sakın kimseye söyleme ama İnsanlarımız biraz vurdumduymaz ve ilgisizlerdir. Özellikle bazı esnaf milletimiz.
Bana kanuninin fabrikası gebzede oldugu halde bi gosterge 5 ayda geldi. Garantiden degismesi gereken birşeydi.
Bak bunda da bizim canım türkiyemin paspal insanlarının sorumsuzlugu nedeni ile yasanıyor.
Marka degil üstadım insan insan.....

Bir motorcuya spariş verip sonra oturup beklerseniz olacağı bu?
Araştırın ist den ank. dan bayilerini arayın.
olmazsa web sitesinden genel merkezi arayın

iş bitiricilik deniliyor bu sanata.

Ah be güzel kardeşim aramadım mı sandın ana bayii bölge bayii hepsi aynı şeyi söylüyor siparişiniz alındı,çıkma istersen çok nereden baksan 10-15 tane bulmuşumdur ama kimbilir üzerinde hangi arkadaşımın ahı vardır sen o yönünü hiç düşündün mü acaba şunu bilin ki yedek parçada sıkıntı yaşandığı sürece sizin bizim motosikletlerimiz daha fazla çalınacak ve parçalanacak ve sizinde arkadaşımızın tabiriyle işiniz bitirilecek:pale:

bide bu genel merkezin numarası lazım olursa ararsın : 0-212-2775797

Son düzenleme:
dostum önce geçmiş olsun sınırım seni benden iyi anlayan olmaz yamaha xt 225 için vites dişlisi istedim 15 gün dediler 60 günde kavğa dögüş zorla aldım beyin istedim üç ay sonra yanlış parça geldi istersen adanada cantı çok güzel tamir ediyorlar yardımcı olurum.

Sizin gittiğiniz serviste iş yok, 1,5 yıldır yamaha kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım..

dostum önce geçmiş olsun sınırım seni benden iyi anlayan olmaz yamaha xt 225 için vites dişlisi istedim 15 gün dediler 60 günde kavğa dögüş zorla aldım beyin istedim üç ay sonra yanlış parça geldi istersen adanada cantı çok güzel tamir ediyorlar yardımcı olurum.

çok teşekkür edrim ama tamirden yana değilim riski fazla bu makina ile 300 km üstüne çıkyorsun o andaki en ufak bir dengesizlik ölümle sonuçlanır tamire karşıyım ama yinede çok sağol

Sizin gittiğiniz serviste iş yok, 1,5 yıldır yamaha kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım..

o zaman bi yardımcı olda buluver jant ı bakalım sana ne diyecekler:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bende daha once dragstar 1100 vardı direksiyon yamulmustu yok mok dediler bende bir mail atım bunu yedek parcasını bulundurmak zorundasınız diye sizi tuketiciyi korumaya şikayet ederim diye birde servisiniz yetkili ise oda bastırınca ben 2.3. kere sıfır motor ustunden ihtiyacım olan parcaları sokturup ihtiyacımı gordum yani bu demeki diş gösterceksiniz o zaman hemen halediyorlar haletmeselerde tuketiciyi korumaya bir dilekce yine halederler....

Süper Moderatör (BBRR)
bazı yerlerde çok iyi fiyata gayet temiz çıkma jantlar var.. onlara bak ..

arkadaslar boyle sorunlar yasadıgımızda nereye basvurabılırız.bende bazı sorunlar yasadım.tuketıcı haklarına basvursak aceba fırmalara uyarıda bulunurlarmı.bılgısı olan varmı
.

Bana bir pm atarsanız ..mt yönetimi olarak biz ilgileniriz ..gereken yerlere yazarız .. tekil olarak dikkate alınmadığınızı düşünüyorsanız gereken desteği size biz veririz..

Yamaha gayet ilgili ve yedek parça sıkıntısı en az olan markalardan biridir.. Her markada bu tip sorunlar yaşanması olasıdır. sorununun en kısa sürede çözüleceğini umarım ..

Son düzenleme:
Yine sitemizde bunun gibi bir servis müzdaribi yazılar okurken yedek parçanın yedarikçi tarafından 3 ayda halledilmesini beklemek yerine Yunanistan'dan getirtme yoluna gidiliyordu.Bir araştır istersen.

bütün bu olayı yamaha'ya mal etmemiz ne kadar doğru bilmiyorum ama türkiye'deki yamaha'ya mal etmek daha doğru dün yanın hiçbir ülkesinde bir jant için bu kadar beklenmez...

aynı şey suzukidede var ben 1,5 aydır parça bekliyorum daha 1 ay varmış,ihtar çektim mahkemeye veriyorum,bunları herkes yapmadığı sürüce servis sorunu yaşamaya devam ederiz.

:queen:yamaha almayı düşündüğüm markalar arasındaydı...ama artık olmayabilir..

bende bilgisayarı aldığım firmaya ihtar yollamıştım..sonra telefonlar birden çalmaya başladı...

Son düzenleme:
Sitem etmekte haklısın. Yaz bitecek jant gelicek. Motosiklete doğru dürüst bir tek yazın binebiliyoruz. Yaz boyuncada parça beklersek vay halimize. Yakın bir abimizinde böyle bir sıkıntısı oldu. 4 ay boyunca Majesty 250 için beyin bekledi. Parça için belli bir süre var (sanırım 30 gündü). Bu süre dolduğunda tüketici haklarına bir dilekçe verebilirsin.

arkadaşlar selamlar 2001 model r1 motosikletim var 2 ay önce küçük bir kaza sonucu ön jant'ımı kırdım allahtan bende ve motorda başka birşey yok herşey ondan sonra başladı servisine sipariş verdim 350 euro fiyat verdiler tamam dedim ama ne yazık ki hala ne gelen var nede giden

Vay anasını arkadaş,zoruma gidiyor motosikletlerde bu yedek parçanın pahalılığı...CBF 250'nin ön dişlisinin 95,arka dişlisinin 400 YTL olduğu geldi aklıma...
350 Euro neredeyse 600 YTL yapar ki,bu paraya 4 tane çelik jant takılır arabaya bea...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün bu olayı yamaha'ya mal etmemiz ne kadar doğru bilmiyorum ama türkiye'deki yamaha'ya mal etmek daha doğru dün yanın hiçbir ülkesinde bir jant için bu kadar beklenmez...

evet, cok dogru. hicbir ülkede bu kadar beklenmez. bekleyecek gibi olursan siparisini iptal eder, gider baska bir jant alir ve pasa pasa gezersin. ülkede jant mi kalmadi?

Mrh arkadaşım sorununu Beldeyama firmasına ilettim alınan cevap aşağıdadır.
Bizlerede sipariş verdiğin yetkili servisin adını verirsen sorunun daha çabuk çözülecek gibi geliyor

Alınan cevap"İyi günler dileriz,
Beldeyama sitesinde göndermiş olduğunuz e-mail hakkında:
Size yardımcı olabilmemiz için parça siparişini yapmış olduğunuz bayi bilgilerini vermenizi rica ederiz.
Daha sonra sipariş süreci hakkında size detaylı bilgi verebiliriz.
Teşekkür ederiz.

İlker İYİCİK (Beldeyama yetkilisi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş Gecmş olsun Yamahaların tek bişeyi sağlam olur Motor Parçaları...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar