hocam bu 4 silindir mi :S hiç güzel sesi yok belki videodan
2011 de sıfır sayılacak cbf600 kullandım ve sonrasında fazer'a geçiş yaptım. cbf1000 de aklımda vardı taaa ki kullanana kadar. benim istediğim torku yüksek, hafif ve touring bir motor. fz6 alt devirlerde gerçekten zor kullanması. Gaz tepkileri fz6 gibi mi acaba fz8'in aç-kapa anahtarı gibi mi yani![]()
Fazer 8 ile cbr 1000rr ile 40 50 de gaz acıyoruz benimle arayı 200 den sonra acmayı basarıyor oldukca tatmin edici makine zaten acemilere falan bu yüzden tavsiye etmiyorlar. Pişman olmazsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
Yok mu 8 i olan tanıdık deneme sürüşü yap, nerede yaşıyosun bizim buralardaysan benim makineyi deneye bilirsin
Kocaeli/gebze'de yaşıyorum ve burada maalesef kimsede yok. Gebze motosiklet kulübündeki arkadaşlarımında hepsini sarmış bir enduro merakı... 1200 gs, xl700 transalp ve afrika twin de kullandım ama hiçbiri bana 4 silindirin keyfini vermedi. Kullananlara da saygım sonsuz tabii ki. boyyum 190 ve kilo 90 olmasa direkt olarak mt-09 alacaktım yamahanın test sürüşünde kullanma imkanımda oldu ama arkadaş motor altımda kayboluyorhttps://plus.google.com/u/0/photos/yourphotos?pid=6006627862588659378&oid=114687956000008014953
Vites geçişlerinin sert ve sesli olması beni de rahatsız ediyordu şu an 9000km de yim geçen gün elcik üstü ısıtma aldım ve onu taktıktan sonra debriyaj ayarı gerekti kavrama noktasını biraz daha yukarı çektim koldan ve sonuç mükemmel artık vitesler daha rahat geçiyor kolaylık olsun diye ilk günden beri kavrama noktası alttaydı şimdi yukarı aldım biraz fark etti oldukça basit bi işlem bi deneyin derim
Merhaba arkadaşlar
Kışın kros olayına sarmak istiyorum malum yağmurda soğukta uzun yol olmuyor ama kros motor olarak ne alacağımı bilmiyorum cadde motoru olarak kullandığım makineler güçlü olduğu için alıcam makineyi biraz güçlü bir sey almak istiyorum, eğer bu iş sararsa ilerde bu motor zayıf geliyor artık deyip değiştirmek istemiyorum limit maximum 9 000 yada 10 000 civarı olan yolda bırakmayacak birşey istiyorum.. Ne tavsiye edersiniz.
siz nedersiniz biraz heyecan iyi olmaz mı _?