Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor temiz duruyor, ben 2011'nede bindim ama stabil kullandığım için aradaki farkı çok hissedemedim. Sadece bir çıt süspansiyon da biraz sertlik olabilir diye düşünüyorum. Yazılım değişikliği de varmış ama bizler hissedemeyebiliriz. Cezbeden yanı Abs'li oluşu yani alınabilir tabi karar senin.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
lastik istediğinin farkındayım, ama baktığım bütün 2. eller lastik istediği için önemsemiyorum. bir takım lastik zaten hangisini alırsam alayım şart.

fakat cihan'ın dediği 13-14 modeldeki değişiklikler huylandırdı şimdi. çok mu fark var? bütçeyi daha da yukarılara çekmek istemiyorum.

En büyük değişikliği, iki amortisörün de yenilenmiş olmasıydı. Ben de her iki modeli kullandım fakat uzun süreli ve ayrıntılı kullanmadım. Kullananlardan duyduğum kadarıyla virajlarda çok farkettirmiş..

Cihan senin düşündüğün radyatör fikri çok mantıklı.Eğer yapılırsa güzel olabilir.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
cihan ben öyle limitlerinde kullanan bir adam değilim, sen ikisini de kullandım farketmedim diyorsan demek ki ben de farketmem :)

ahmet dediğini anlamadım, 2011 kullandın amortisör daha mı sert olsaydı keşke, yoksa bi tık sert mi diğerine göre?

2011'ri uzun süreli ayrıntılı bir viraj yapmadığım için amortisör değişikliğini ben çok hissedemedim. Uzun süre kullananlar cihanın de dediği gibi daha iyi fark etmişlerdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Çantasız 21,5 vermeyeceğine göre çantasıyla 22'ye versin biraz ısrar et. Daha lastik alacağım masrafım var yol parası var bu işin dersin. Ne koparırsan kâr.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------

Sonrada istemezsen çantasını demirini 500tl satar motoru da 21,5 getirmiş olursun.

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
napim gidim sıfır mı alayım?

maltepede bir tane beyaz var abs siz.

Diğerini alıp bir kaç sene sonra model yükseltmek isteyeceksen İmkanın varsa tabi sıfırını al. Bizim gibi motor sayfasını da kapatmış olursun.

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
sıfır alırsam abs siz olacak ama, gerçi daha önce abs li hiç motorum olmadı ama abs iyidir elbette ki.

napsak ya feci darlandım :)

az önce bir arkadaşı aradım 2013 model için, samsun da. 24500 olur dedi son. dedim kardeşim samimi olmak gerekirse sıfırı 25900, nakit pazarlıkla 25 bine alınabiliyor, senin bir yaşında ki ikinci el motorunu kim alır o paraya? satmak sitiyorsan mantıklı birşey söyle ilgilenelim.

en son 24 olur dedi :)

hani eksoz vs filan olsa para harcamış diyeceğim ama o da yok.

Motosikleti
25 civarına 2013 abs'liler vardı bi ara yav, şu an yok mu piyasada..

Bizim burda şu an sıfırında hiç pazarlık dahi yapmıyorlar çünkü motor yok:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
var cihan, bu var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-ekstrali-fazer8-abs-166032763/detay

ama bana fiyat yüksek geldi yahu, nihayetinde 2. el ve bir yaşında motor. sıfırı 27,500.

Daha önceki ilanında bu motor için küçük küçük iki tane deposunda iz var diyodu. Şimdi ondan bahsetmemiş.

Motosikleti
Aynen dün ben de gördüm ilanı. Ben motor alacağım zamanlarda deponun sağ tarafında iki tane ufak vuruk vardı.. Makyajladı mı ne yaptıysa..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
ben gideyim maltepe zümrütevlerde bayide sıfır beyaz varmış ona bakayım en iyisi.

Sıfırda malesef ciddi indirim yapmıyorlar artık en fazla 250-300 tl düşerse düşer 2.el de bahsedilen fiyatlara rahatlıkla satılıyor motor.

Sıfır alınıdğında ruhsat, plaka ve vergi masrafını da unutmamak gerekir.

ben gideyim maltepe zümrütevlerde bayide sıfır beyaz varmış ona bakayım en iyisi.

Bak bak sonra alda gel hadi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Aynen dün ben de gördüm ilanı. Ben motor alacağım zamanlarda deponun sağ tarafında iki tane ufak vuruk vardı.. Makyajladı mı ne yaptıysa..
hatta izleri yuvarlak içerisine almıştı diye hatırlıyorum.

Motosikleti
hatta izleri yuvarlak içerisine almıştı diye hatırlıyorum.

Hee :mrgreen: dün gibi hatırlıyorum..

fiyat da değişmemiş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Ölçü alımı da tamamlandı, tasarım sürecine başladık. Yakında hayırlısıyla radyatör korumalarımız da geliyor inşallah ::sefereee

Hee :mrgreen: dün gibi hatırlıyorum..

fiyat da değişmemiş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Ölçü alımı da tamamlandı, tasarım sürecine başladık. Yakında hayırlısıyla radyatör korumalarımız da geliyor inşallah ::sefereee

Hayırlısı olsun. Yanlara MT serisi gibi kapak yapıyor musunuz? Ve muhakkak ben bir tane istiyorum.

Saygılarımla.

Motosikleti
Radyatör korumanın yanağı zaten o kapak yerine geliyor. Oraya da FZ8 yazmayı planlıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar