Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

garanti yönünden problem çıkmaz. burada bi yakınım servis sahibi :) soba borusu bile takabilirim yani :) rodaj tamamlanınca takarız egzoz u. akrapovic çok pahalı. 2300tl yamaha da. dışarıda 1700 civarı. twobro 1300 civarı. twobro bize uyuyor ama aklımızdaki tek soru acaba uzun yolda sesten rahatsız olurmuyuz... bir de yoshi ler tr de üretilenleri de varmış ondan biraz çekincede kaldık

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Abs'li modelde standart olarak var alt sakal zaten ::153::

Motosikleti
:mrgreen::mrgreen: siz bence daha fazla masrafa girmeyin motorlar gelmeden. ne olur ne olmaz :mrgreen:

Abs'siz de cihan :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Cihan bunu senin yazdığına inanamıyorum :mrgreen: Daha motoru 1 ay oldu alalı Lastiğinden egzozuna kadar ne varsa doldurdun lütfen bunu sen söyleme bari:queen:

Motosikleti
Abs'siz de cihan :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Cihan bunu senin yazdığına inanamıyorum :mrgreen: Daha motoru 1 ay oldu alalı Lastiğinden egzozuna kadar ne varsa doldurdun lütfen bunu sen söyleme bari:queen:

Anlamadım olayı ::153::

arkadaşlar bi sorum daha var. üzerinde hangi marka lastik gelir bilginiz varmı? bridgestone gelmiş sanırım önceki yıllarda. o lastik için de hiç iyi yorumlar yapmıyorlar. yorumlarınız nedir

Motosikleti
Bridgestone Battlax 021 lastik geliyor üzerinde. Kimisi tatmin oluyor, kimisi de benim gibi motor geldiği gibi lastiği değiştiriyor :queen:

Abs'sizde yok takmamışlar (yani benimkinde) cepten para ile aldık diyorum. Abs'lilere promosyon yapmışlar:)

Ben memnunum hiç bir kötü tarafını görmedim. Tabi daha iyi lastikler yok mu var tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

İyi de ben de ondan dedim ya üzerinde gelecek alt sakallar diye. Her ikisini de ABS'li almış arkadaşlar :cat:

Yok orasını anladım hani abs'size takmadıkları için üzgünüm demek istedim. . Aslında her iki modele de takmaları gerekiyor. Aynı şekil orta sehpada üzerinde olması gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Adamlar para da kazanmasın :mrgreen: Zaten herifler ne kazanıyosa aksesuar-yedek parçadan kazandıkları için fiyatları giydiriyolar. Orta sehpa 500-600 lira, koruma demiri 500-600 lira, mono kapak 700 lira.. Arkadaş biz de kraliyet ailesinden gelmiyoruz ki yav.. Bu kadar pahalı yapılır mı :salut:

Adam o koruma takozunu 450 liraya satıyo. Ben 10 tane yaptım satıcam, tamamlamak üzereyim. 100 liradan satıcam. Nasıl bir kâr elde ediyo herifler yav..

Malesef çok pahalı, motoru aldım kaç ay oldu hala koruma demiri orta sehpa taksiti ödüyorum :(

Motosikleti
mehmetoğuz, siz koruma takozu alacaksanız boşuna 450 lira eğilmeyin adamlara.. birkaç güne tamamlıyorum ben koruma takozlarını. Yamaha'nın birebir aynısını ürettim.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar