Benim sadece Sakarya'da tanıdığım 5 tane 8'ci var ama onlar da nete pek takılmıyo.. Sadece biri işte dün mü ne süpriz yaptı yazdı buraya, 'Kayasus' :mrgreen:
Geçen hafta babamın bağa, bahçeye gittiği motoru garajdan çaldılar, garak kapısı zincir-asma kilit, motor zincir-asma kilit ve bunları açıyorlar motoru götürüp, motorun kilidini tekrar kilitleyip motoru çalıyorlar. Polis vs. üzerine su içtik. Böyle olunca benim motorda 10m uzakta apartmanda durunca sıkıntı bastı, iyi bir marka alarmlı disk kilidi getirdim. Tavsiye ederim, motoru kesip biçip, garanti kapsamından çıkarıp alarm takmaktansa daha portatif bir çözüm oldu!
Geçmiş olsunGeçen hafta babamın bağa, bahçeye gittiği motoru garajdan çaldılar, garak kapısı zincir-asma kilit, motor zincir-asma kilit ve bunları açıyorlar motoru götürüp, motorun kilidini tekrar kilitleyip motoru çalıyorlar. Polis vs. üzerine su içtik. Böyle olunca benim motorda 10m uzakta apartmanda durunca sıkıntı bastı, iyi bir marka alarmlı disk kilidi getirdim. Tavsiye ederim, motoru kesip biçip, garanti kapsamından çıkarıp alarm takmaktansa daha portatif bir çözüm oldu!
İzzet abi nete takılmayanlardan.. Buraya arada bir takılan Davut hocam, diğerlerinden biri ::sm_smilebenim tanıştığım izzet mi?