Ooooo kadro tam yine bu sabahta :thumleft: Valla Ducati ile 4 ayda 4bin km yaptım, bunu aldım havalar sağolsun 2 ayda 300km ancak gidebildim. Havalar biraz kurusun, yaz gelsin km patlatıcam:queen:
Fazer'ın hakkını ver hakkını :queen:
Arkadaşlar sizce FZ8 varken neden MT-09 tercih edilsin? Bunu anlamış değilim, para aynı görüntü bence daha kötü, makine desen 4 silindire yakın ses veriyor diyolar. Eeee zaten 4 silindirlisi var aynı paraya?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
Eeee cihan sen bir evlen ben seni o zaman görücem![]()
Banada Fazer'ın ön kafa kocaman geliyor. Her tarzın bir alıcısı var, birisi çıplak diğeri daha sport touring'e yakın...Birisi şehiriçi daha eğlenceli diğeri uzun yolda daha rahat vs vs. Birde şu durum var, mt09 daha güçlü ve tork dağılımı daha iyi zaten adı üstünde Master Tork, fz8 kadar hızlı değil ama ivmelenmesi daha iyi hafif ve pratik...Üstüne sürüş modları ve standart ABS'yi de koyunca MT 09 farklı sınıfta olmasına rağmen seçenekler arasına giriyor. Naked, supermotor, maxi scooter hepsini kullandım super sport hariç! Hepsinin ayrı tadı ve özelliği var!
Ben FZ8 ile kıyaslıyorum, ikisi de çıplak. Maceracılar diyorsunuz yani bana çok geçerli nedenler gelmedi açıkçası
selamlar,
motorumu satıyorum arkadaşlar, ilgilenenler aşağıdaki adresten ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-servis-bakimli-aksesuarli-fz8n-153480558/detay
teşekkürler.
Güzel ekstra yapmışsın motoruna, hayırlı satışlar olsun. Neden satıyorsun?
Naayıırrr.. :queen: Raceblue alacak o.. Sıfır km.. Abs bulamasa da düzünü alacak :queen: