Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Moderatör
21 inde yurt disina gidiyorum 4 ay kadar kalicam,orda biriktirdigim parayi car cur etmeyip fz8 alayim diyorum fakat surekli yurt disinda calisip arada tr ye donucem, senede 1 ay binip 517tl vermek canimi yakacak gibi :) aslan besleyen yemini dusunmez diyecegiz artik :)

Alınca bi tur verirsin direğin oraya kadar artık :)
Not : Yurtdışında olduğun zamanları dert etme, yokluğunu hissettirmem ben ona :p

Alınca bi tur verirsin direğin oraya kadar artık :)
Not : Yurtdışında olduğun zamanları dert etme, yokluğunu hissettirmem ben ona :p

Hahaha ayip ettin,ne zaman istersen deneyebilirsin :) zaten yalovaya da gelicem yazin kismetse.. bu yaz 1 gun gidip havuza ayagimi sokamadim :( hatta gorme dahi goremedim

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Konuya bir baktım da, aktif bir transfere aç kalmış konu resmen yav.:mrgreen: Eğer bonservisimi elime alabilirsem sanırım yakında konuya flaş transfer olabilirim, öyle görünüyor :mrgreen:

inşallah cihanım, bende laf olsun diye sordum zaten gel de canlandıralım şu topiği:)

Motosikleti
Yakında o sorunun cevabını ayrıntısıyla veririm o zaman hocam :queen:

he bu arada nasipse yarın egzozu da alıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-r77-karbon-honda-kawasaki-suzuki-yamaha-145585543/detay/

İlan No 145585543

Motosikleti
Haydaa.. Ama olmadı ki. Ben alacaktım onu :mrgreen::p hayırlı olsun şimdiden. Sen al test et, ben de senin tecrübene dayanarak alırım daha sonra :)

İzmir İl Temsilcisi
Ciddi Ciddi satıyon fz6'yı demek :mrgreen:

Bende düşünüyorumda yerine motosiklet bulamıyorum.

Bulduklarımda ateş pahası .

Motosikleti
Ciddi Ciddi satıyon fz6'yı demek :mrgreen:

Bende düşünüyorumda yerine motosiklet bulamıyorum.

Bulduklarımda ateş pahası .

İki alıcı var şu anda düşünen. Biri İzmir'den.. Senin oraya gelebilir yani oğlum ::sm_smile

İzmir İl Temsilcisi
Gelsin Gelsin hayırlısı artık :)

Fazer topigini bırakma amma :rendeer:

Motosikleti
Fazer candır ::gleam::

Son düzenleme:
ok. ben çok araştırdım aklıma yatan bu oldu. bakalım artık.hava parçalı bulutlu şuan an yağış yok nasipse öğleden sonra gideceğiz bakalım

Motosikleti
Video istiyoruz :queen: rölantide, yükte ve sürüşte.. (Açık ortamda..) :cat:

Şu an o işleri yapacağım telefon elimde yok ama en yakın zamanda olur watsaptan da hallederiz inşallah.

Motosikleti
Sen bir yolunu bulursun diye tahmin ediyorum :bounce:

Motosikleti
Ahmet hocamın (MNS-FZ6) Fazer 8'ine Yoshimura egsoz uygulamasının fotoğrafları ve videosun aşağıdadır arkadaşlar ::sm_smile Maşallah diyorum. Allah nazardan saklasın, şahsen çok beğendim. Ben de ben de diyorum :mrgreen:

nkh8.jpg

k3kr.jpg

sve2.jpg

eaj7.jpg

42ol.jpg

R77 iyidir. Akrapovice benzetiyorum, sesi çok yüksek değildir lakin tınısı hoşdur.:cat:

Sağol cihancım ellerine sağlık, belki düşünenlere bir faydamız olur. Hadi bakalım inşallah kavuşursun beyaz atına ALLAH herkesin gönlüne göre versin. En yakın zamanda 8 topiğini bir canlandıralım ner dersin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar