iki yıla yakın bir süredir fazer 8 kullanıyorum. 20 bine yaklaştı. hiç bir gün sorun çıkarmamıştır. titreme vs. hiç bir sorun yaşamadım. rusty arkadaşın şansına arızalı motor denk gelmiş olabilir. bir ay motora elimi sürmediğim zaman oldu ama çalıştırırken tek marş. artçı için rahatsız deniyor ama kimseden bir rahatsızlık duymadım bu güne kadar. artçı için top case olduktan sonra çok rahat. yedi bin devire kadar normal bir motor iken yedi bin devirden sonra çıldırıyor. yakıt konusu; şehir içerisinde, normal sakin kullanımda 6lt. şehir dışı, yine sakin 90-100 arası 4.6lt yaktım. yakıt konusu tamamen bilek işidir. buna rağmen bu aletin yakıtı, sınıfına göre çok iyi.
Honda cbf 1000 fa ile kiyas yapabilecek arkadas varmidir ???
Arkadaşlar fz 1 i epeyce kafaya takmıştım. Lakin her ne sebepse nasip olmadı. Arkasından boşver dedim kendine bir GS 1200 al yolun keyfini çıkar dedim. Oda tam ben motoru alacakken satıldı. Epeyce canım sıkıldı. Bu fz 8 fazer leri yakından gördüm ama sürmüşlüğüm yok. Fz 1 de biraz şehiriiçinde hararet yapma yada bacaklarıma cok sıcak gelmesi durumu var. R1 imde sık yaşardım bu sorunu. Fz 6 kullanırken (2 önceki motorum fz 6 idi 98 lik) böyle sıcaklıklar falan hissetmezdim bacak aramda. FZ 8 lerde bu olay varmı yani çok sıcaklık hissettiriyormu şehir içinde , kırmızı ışıklarda vs..
İkincisi fz 6 da aldığım ve hissettiğim gücü ve hazzı bunlarda alabilirmiyim? Kimileri diyorki fz 6 bu makinadan daha hızlıdır veya daha agresiftir. Bu biraz hantal falan diyor.. Ne derece doğrudur? Şimdiden teşekkürler
Yaklaşık 8 aydır CBR250R kullanıcısıyım, 4500 km'deyim, Honda'nın sürüş okuluna ve bireysel ders veren bir hocadan özel ders aldım. Artık CC yükseltmek istiyorum, 1 haftadır motor arayışı içerisindeyim ve FZ8 alma niyetindeyim. Kimileri 5000 km'den sonra alabilirsin diyor, kimisi de 600cc'de en az 3000 km tecrübe edin diyor. FZ8 sahibi arkadaşlar, bu konuda bana bilgi verebilir misiniz, nasıl bir yol izlemeliyim. Sanırım amansız CC yükseltme hastalığına yakalandım![]()
Yaklaşık 8 aydır CBR250R kullanıcısıyım, 4500 km'deyim, Honda'nın sürüş okuluna ve bireysel ders veren bir hocadan özel ders aldım. Artık CC yükseltmek istiyorum, 1 haftadır motor arayışı içerisindeyim ve FZ8 alma niyetindeyim. Kimileri 5000 km'den sonra alabilirsin diyor, kimisi de 600cc'de en az 3000 km tecrübe edin diyor. FZ8 sahibi arkadaşlar, bu konuda bana bilgi verebilir misiniz, nasıl bir yol izlemeliyim. Sanırım amansız CC yükseltme hastalığına yakalandım![]()
2013 6 aylık vergisi 260 diye hatırlıyorum. Tam bir boru yani![]()