FAZER 8 SÜRÜŞ DENEYİMİ
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2011 Fazer 8 satın aldım.1200 km kullandıktan sonra deneyimlerimi aktarmak istedim ki,kimse forumda deneyim yazmamış.
TASARIM:Oldukça şık,spor görünüm ön planda,Beyaz renkli satın aldım,altın yaldızlı jantlar çok farklı bir hava vermiş.Eksoz makine boyutlarına göre fazlaca iri,ancak sesi standart olmasına rağmen güzel.
MOTOR:R1 blogundan 800 CC ye uyarlanmış torklu ve ara hızlanmaları yerinde.Ağırlığına göre motor biraz daha güçlü olabilirdi.Yine de sollamalarda ve stabil sürüşlerde oldukça keyifli.Hararet yapmıyor,sadece 1-2 kez fan açtı.Artçı ile dahi sunduğu performans tatminkar.Yalnız 140 km den sonra rüzgarı iyice alıyorsunuz.Sürüş pozisyonu çok rahat hiç yormuyor.Artçı için aynı şeyleri söylemek zor,en azından topcase almalısınız.
Vites kutusu:Sorunsuz ve akıcı vites değişimi yapabilirsiniz.
FREN:Abs siz versiyon satın aldım,oldukça tatminkar frenleri var,abs ye gerek var mı bilmiyorum.
SONUÇ

arası ve amacına göre çok ideal bir motor,tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
"parası ve amacına göre ideal motor" yazdım ama gülme işareti çıkmış.Motor ile ilgili sorularınız varsa cevap vermeye çalışırım...