Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
İleride chopper'a geçme gibi niyetim vardı. Bazı dış mihraklar etkide bulundu, chopper'a geçiyorum kısmet olursa, bizim oğlan kendine yeni sahip bulursa ::sm_smile VN 1600 Mean Streak alıyorum.

vayyy be Cihan ne alaka diyeceğim ama zevkler ve tercihler işte. Hayırlı olsun:thumleft:

Motosikleti
ufak tefek masrafları olmasa daha yüksek yazacaktım. Zaten pazarlık payım da yok ::sm_smile Ha satılmadı mı, yılbaşına kadar 50 bini deviririm temiz :queen:

Viraj yok, gazlamak yok, yer çizmek imza atmak yok, sarmaz seni cihan bu alet diyorum ama yinede tabi sen bilirsin :)

Motosikleti
Durulmam lazım üstad. Artık limitleri yırttım.. Motorun limitlerini aşınca ikarus'a yaklaşabileceğim endişesi de var. Tabiiki virajdan gazdan vs.'den uzak kalıcam ama bazer fren yapmak lazım ::sm_smile

Arada bende farklı motorlara biniyorum ama bundan aldığım hazı hiçbirinden alamadım. Hatta ara ara sıfırlasam mı acaba diye aklıma geliyor:mrgreen:

arkadaşlar 2.el fazer 8 aldım. servise falan soktum ama debrıyaj tasından ufaktan ses gelıyor debrıyajı sıkınca gıdıyor ses. 2012 model 20bın kmde motor servıse sordum normal dedi.eski motorum fazer 6 da aynı sıkntı vardı debrıyaj tasından gelıyordu.sımdı bundada aynısını duyuyorum acaba normal mı ben mı takıntı yapıyorum kullan arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim.

Motosikleti
Fazer 8'lerde egzantrik sesine benzeyen inceden bi ses vardır. Ama senin söylediğin ses bunun dışında bir ses mi bilemiyorum. Gerçi debriyajı sıkınca kesilmiyor standart sesi. Bir süre bu şekilde idare et, eğer performansta sıkıntı yoksa. Baktın olmuyor, baktırırsın. Ayrıca bir de farklı bir yetkili servise götürüp sormanda da fayda var. :cat:

Var mı Fazer arayan? :mrgreen:

Fazer 8'lerde egzantrik sesine benzeyen inceden bi ses vardır. Ama senin söylediğin ses bunun dışında bir ses mi bilemiyorum. Gerçi debriyajı sıkınca kesilmiyor standart sesi. Bir süre bu şekilde idare et, eğer performansta sıkıntı yoksa. Baktın olmuyor, baktırırsın. Ayrıca bir de farklı bir yetkili servise götürüp sormanda da fayda var. :cat:

Var mı Fazer arayan? :mrgreen:

performansta herhangi kayıp yok dün uzun yol yaptım 3 adet cantam var.yanlarda arkada 240km rahat bi sekılde kısa surede gördü cantasız 250-260 arasıda gorur tur camı falanda var.ama ses konularında takıntılıyım tıkırtıyı pek sevmem :D

Merhaba herkese , yeni bir fazer 8 kullanıcısıyım, motosikletin arka lastiğinin çok kaydığığını düşünüyorum. Lastikleri değiştirdim (m7 ile) yine de 1-2 nci viteslerde arkası geziyor. Böyle bir problem yaşayan var mı ya da normal mi? Çare olarak ne önerirsiniz?

Motosikleti
Bileğine hakim ol ::sm_smile sorun lastikte değil bileğinde.. Güçlü her motor, dozu kaçırdığında imzaya kalır ::sm_smile Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bu arada lastik iyi seçim :cat:

tesekkurler, daha once 600fa vardi bridgestone s20 ile gayet mutluydum, bu kadar patinaj beni biraz sasirtti. Arka amortisor icin bir ayar yapiyor musunuz? Ve bir de yuksek hizda giderken gazi kapayinca singir singir zincir-metal birbirine carpar gibi bir ses geliyor, siz bunu hic duydunuz mu?

Motosikleti
Ben de geçenlerde 2012 gixer 1000'le bi test sürüşüne çıktım. Lastikleri de yeniydi, ama nedense açtıkça açasım geliyordu. Sonra bir baktım ki devamlı patiye kalıyormuşum :wiinkk: elciği limon sıkar gibi sıkıştır. Buna zamanla alışacaksın :cat: Tabi bu süreçte lastiğin biraz düzleşecek, o da kaçınılmaz ::sm_smile

Arka amortisöre kendime göre sertleştirme yapıyorum, yalnızca virajlar için.. Kompresyonda gelen ses tam olarak nereden geliyor. Zincirini, sen motor üzerinde iken ayarlat; hafif birimisin :cherry:

tesekkurler, daha once 600fa vardi bridgestone s20 ile gayet mutluydum, bu kadar patinaj beni biraz sasirtti. Arka amortisor icin bir ayar yapiyor musunuz? Ve bir de yuksek hizda giderken gazi kapayinca singir singir zincir-metal birbirine carpar gibi bir ses geliyor, siz bunu hic duydunuz mu?

egzozdan gelen pıtırdama olmasın? bende ilk başlarda zincirden zannetmiştim.

Cihan54: Evet 72kg, gercekten zincir sesine benzeyen bir singirti, servise bir soracagim (siz hangi servisi tavsiye edersiniz istanbul-anadolu dayim)
mehmetoguzz: yok egzozdan gelmedigini dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar