@UCANLAZ selam,
Km konusunda haklısın yatmış motor olabilir, az kullanan biri olabilir. Mesela benim motor 1999 model ve 50000 Km de yaklaşık 10 yıldır ben kullanıyorum benden öncede eniştem kullanıyordu. Hangi ustaya gitsem bunun KM si ile oynanmıştır der ama ben geçmişini anlatınca şöyle bir kelime gelir.... Haaaa sen kullanmıyorsun motoru ooohooohhh. Adamlar bilmez elimden bir sürü motor geçtiğini ama bu motorun benim için hastalık olduğunu,
Sadece aresce arkadaşımızın tanımadığı motoru alırken karşılaşabileceği olumsuzluklar olabilir ve bir çok arkadaştan aldığımız geri bildirimlerden dolayı bir uyarı yaptık sadece. Bu arada bende Maltepe tarafındayım muhtemelen görmüşüzdür birbirimizi.
@Dragistan naptın parçaya daha geçen hafta yerinde değil miydi o? Vardı ama benim üst egsozun Vance Hines yazanı düşmüştü bende orjinalini takmıştım. 6 ay önce deseydin vardı

Doğru adreslerdesin
@aresce @dragistan sana bilgiyi vermiş gözün kulağın piyasada olsun daha çok motor düşer rahat ol acele etme bu işler aceleye gelmez. Facebook daki grubu da takip et bir şeyler düşer aklımızda olsun haberleşiriz.
@MBMete daha çooook bakacaksın ebay a hatta akşam son baktığın, sabah da ilk baktığın site olacak bak şimdiden virüs girmiş sana bundan sonrası hayırlısı...
Hava filtresi, Yağ fitresi, Motor yağı ve defransiyel yağını ihmal etme aman diyim, değiştirmesi çok da kolaydır mekanikten anlayan biri için. Fren hidroliğinin havasını almayı biliyorsan onu da değiştir, bilmiyorsan hiç bulaşma derim, hatta ön fren balatasını ve kaliper lastiklerini de değişitirirsen çiçek gibi olur 15000 km daha kafan rahat eder. Ben lastikleri sanayide herhangi bir frencide yaptırmıştım çok da memnunum 20-30 TL gibi bir masrafı vardı.
Yan çantaları kafana takma herhangi proje falan çizdirmene gerek yok şimdilik ama yarın ne olur bilinmez.
Egsoz konusunda çoğu polis bir şey demez ben senelerdir kullanıyorum daha egsozdan çeviren olmadı. Sadece muayeneye egsoz açık halde gidersen geçemezsin. Eğer çok sıkıntı yaşarsan onun çaresine bakarız bir proje gönderirim sana yaptırırsın tornacıya takarsın 2 civatayla ses falan kalmaz motorda.
Off çok mu yazdım ne...
Selamlar.