Yamaha Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

işyerinde konuşamıyorum maalesef, sen özelden yaz, mesaj geliyor bana :)

Bu geziye katılacak olanınız varmı?Ben fazla kalabalık sürüşten pek hoşlanmam aslında ama katılmayı düşünen var ise bende gelebirim,Pazar bir aksilik olmaz ise müsaitim

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115448-7-geleneksel-motosiklet-net-kocaeli-yuvacik-gezisi-19-mayis-2013-pazar.html

Bu geziye katılacak olanınız varmı?Ben fazla kalabalık sürüşten pek hoşlanmam aslında ama katılmayı düşünen var ise bende gelebirim,Pazar bir aksilik olmaz ise müsaitim

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115448-7-geleneksel-motosiklet-net-kocaeli-yuvacik-gezisi-19-mayis-2013-pazar.html

Daha yeni gitmiş olmasam olabilirdi. :(

ben cumadan çıkıp izniğe gidiyorum, bir de hocam, tanımadığım insanlarla grup sürüşü yapmak ne bileyim ters geliyor bana :) road captain çok oldum ama hep tanıdıklarımla. Bu arada evin tapusunu aldım, kısmetse yarın kredisini alıyorum. Her şey tamamlansın hep beraber toplanacağız kısmetse :)

Devrimcim hadi hayırlı olsun evin :) Yarın akşam bol bol muhabbetini yaparız :)

Devrim hayırlı uğurlu olsun evin güzel güzel günler geçirmek nasip olsun hep mutlu olsun yuvan :)

ben cumadan çıkıp izniğe gidiyorum, bir de hocam, tanımadığım insanlarla grup sürüşü yapmak ne bileyim ters geliyor bana :) road captain çok oldum ama hep tanıdıklarımla. Bu arada evin tapusunu aldım, kısmetse yarın kredisini alıyorum. Her şey tamamlansın hep beraber toplanacağız kısmetse :)

Ustad hayırlı olsun ev sıkıntısız borcu biter inş.. Bu arada İznik memleketim sayılır yalovalıyım izniğe gidip kasap Şahin'de yemek yemeden olmaz :)

Hayırlı olsun tekrar,
Kampta size iyi eğlenceler,

Çok sağolasın :)

Ustad hayırlı olsun ev sıkıntısız borcu biter inş.. Bu arada İznik memleketim sayılır yalovalıyım izniğe gidip kasap Şahin'de yemek yemeden olmaz :)

Çok sağol dostum, uyalım tavsiyene :)

Devrim hayırlı uğurlu olsun evin güzel güzel günler geçirmek nasip olsun hep mutlu olsun yuvan :)

Çok sağol Burak :)

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.

Üstad evin tez vakitte gönlünce olsun, borcu da dümdüz olsun. Bir rahatla sonra ıslatalım evi :) Iyi yolculuklar haftaya görüşürüz.

Ben de pazartesi itibari ile 2,5 yaşındaki oğlumla bizim evde kampa giriyorum :)
Kayınvalide memlekete gitmek zorunda kaldı, Hanım çalışıyor mecburen bende izne çıkıyorum bu akşam.
Altını değiştirebiliyorum, uyutabiliyorum ama yemek yedirmeyi beceremiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek :))

Devrim hayırlı olsun.Eskiler "BAŞINDA PARALANSIN" der.Ondanda olsun.

Çok sağol Murat :)

Ben de pazartesi itibari ile 2,5 yaşındaki oğlumla bizim evde kampa giriyorum :)
Kayınvalide memlekete gitmek zorunda kaldı, Hanım çalışıyor mecburen bende izne çıkıyorum bu akşam.
Altını değiştirebiliyorum, uyutabiliyorum ama yemek yedirmeyi beceremiyorum.Bakalım zaman bize ne gösterecek :))

Zevklidir :)

Arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında motor alırken motoru gösterebileceğim bir yamaha servisi önerir mısınız

Avrupa yakasını ben bilmiyorum maalesef, ama şu yöntemi izleyebilirsin "Yamaha servislerini" Avrupa yakası diye listele, firmaları google da bir araştır..

Doğrusu bende googl'a soracaktim ama forumdan birilerinin gittiği sözüne güvenilir bir usta için yazdım aslında mesajı, öyle birini bulamazsam artık söylediğiniz gibi yapacağım

İllaki Yamaha servisi aramana gerek yok bence.Şişlideki Merkezservis isimli özel servisi tavsiye eden arkadaşlar var topicte.Usta iyi olsun yeter diye düşünüyorum

Arka stop lambasi kirildi. Nette biraz bakindim bulamadim. Bulabilecegim bir yer onerebilirmisiniz? Bir de komple civata seti almayi dusunuyorm. Sadce motor kismi icin buldm ama komple bulamadm. Kuf pas islerini komple kokunden cozeyim diyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar