sonunda ocak ayı başında hayalimdeki makinaya kavuştum. dragstar xvs 650 a classic. 2001 model, 40000 km'de ama son 3 yılını neredeyse garajda geçirmiş bir motor.
daha önceki motorum bisan roadstar 250'de olduğu gibi yine uzun araştırmalar sonucu "custom" bir makine bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. fakat resim çekip koyacak bir kameram olmadığı! için (uzun hikaye) henüz bir foto ekleyemedim, inşallah 1-2 haftaya kadar çekip koyarım.
ilk işim motorumu arkadaşımın oturduğu apartmanın bodrumuna kilitlemek oldu. kendi evimin önünce bisan bile görülmemiş işkencelere maruz kalmıştı (bunu bisan ve bursa başlıklarında çokça anlattım)ç bu yüzden şimdi kara kara düşünüyorum havalar ısındığında motoru kullanmaya başlayınca ne olacak diye? bu konuda her türlü öneriye açığım arkadaşlar, motorlarınızı saklayacak bir yeriniz olmayanlar ne yapıyorlar lütfen anlatın, yoksda bu kez başım kesin belaya girecek çünkü motor aşırı dikkat çekiyor.
ikinci olarak internetten orjinal "user manual" (kullanıcı el kitabı)nı indirdim. lazım olana adres veririm (hatırlarsam tabi)
üzerinde ape hanger gidon, geniş ayaklıklar, bolca highway hawk aksesuarı (lamba, çamurluk, pedal vs), deri püsküller, özel ince mono sele zaten var ama daha başka aksesuarlar araştırıyorum. bana tavsiye edeceğiniz adresler olursa sevinirim. (internet kuduzuyum ne arasam bulurum, ayrıca bu motosiklet üzerinde en çok modifiye yapılan modellerden biri. bunlara rağmen doğru düzgün bir site bulamadım şaşkınım!?)
hepinize kazasız belasız sürüşler, havalar düzelsinde bir an önce binelim keyifle...