Yaza doğru fiyatlar artar, orjinal yamaha aksesuarları yanına yaklaşılamayacak kadar pahalı (bende takıntı var, hepsini yamahanın orjinal aksesuarları ile değiştirmeye çalışıyorum
) Givi, kappa, highway hawk yamahaya göre nispeten daha ucuz aksesuarlar... sadece koruma demiri, cam, çanta, sisibar aksesuar diye ilanlarda full aksesuarlı diye yazıyorlar ama bunlar elzemdir, full değil. O kadar çok aksesuar ve krom aparça varki bence full aksesuar diye sayılması için bir motor parası daha harcanmalı. Cruiser motorlar aksesuar kaldırır ve hep daha ister, ben şimdiye kadar henüz takamadığım onlarca aksesuar, yedek parça aldım, geçenlerde hesap yaptım 4 bin tl den fazla harcamışım. Ha bunları tek seferde almaya kalksam 8-9 milyar harcardım. 2 senedir ebayı takip ede ede düşük fiyata düşürdüklerim bunlar 
Fiyat aralığı ise artık sıfırı gelmediğinden değişken, beğeni ve sağlamlığına, bakımına, kullanım şekline bağlı.. Yakında klasik motor olarak en çok aranılan motorlar arasına girer herhalde, benim xs650 aramam gibi
Fiyat aralığı ise artık sıfırı gelmediğinden değişken, beğeni ve sağlamlığına, bakımına, kullanım şekline bağlı.. Yakında klasik motor olarak en çok aranılan motorlar arasına girer herhalde, benim xs650 aramam gibi
Son düzenleme: