"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane 
"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane![]()
görüntü çok çirkin tasarım berbat sanki eski klasik motosikletlere benziyor.
Ducatininde ekmegene goz dıktı anlasılan yamaha![]()
4 silindir bloktan direk bölünerek veya onun üzerinden gidilerek yapıldığı için oradan alındığı söyleniyor. Cidden 3 saattir falan bunu düşünüyorum şuan alırsam farı çıkarıp takacağım farın bile hesabını yaptım![]()
Nasıl bir far düşündün? Örneği varsa paylaşabilir misin? Ben de aynı kafadayım şu anda. Minik kafa karenajı hoş olur buna sanki.
O alüminyüm şasiyle depo, fiyatı hoplatabilirler.
Belki bilirsin deathstroke diye bir karakter var DC evreninde.
https://www.google.com.tr/search?q=deathstroke+mask&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4NTL5oTxxgIVhIYsCh3DhwuE
Scrambler de gözüm kaldıydı. Verilmez ona okadar para dedim geçtim. nine-t falan yanından geçemem dedim.
Bu daha tarz e bide yamaha buna iyide bi fiyat çeker. İşin yoksa sat şimdi mt ni ekle üzerine de al.
Yeşilllll :queen: