YAMAHA’DAN YENİ MODEL!!! YAMAHA XSR700

"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane :)

"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane :)

4 silindir bloktan direk bölünerek veya onun üzerinden gidilerek yapıldığı için oradan alındığı söyleniyor. Cidden 3 saattir falan bunu düşünüyorum şuan alırsam farı çıkarıp takacağım farın bile hesabını yaptım :D

Ducatininde ekmegene goz dıktı anlasılan yamaha :D

Aslında bana göre çok farklı bir durum var ortada. Ducati ne kadar güzel bir şey ortaya koyarsa koysun satabileceği kitle aşağı yukarı aynı ve adetler çok aşırı olmuyor. Ancak o alana bir kapı açıp parası olan adamın ilgisini çekti. Yamaha bu motoru çıkararak Ducati'nin canlandırdığı alana dalıp önceden yapıp satabileceğinden fazlasını seneye çıkararak satacak bana göre.

Seneye ben xj6 dusunuyorum ama bu gelirse yeşilini alıp koltugu kahverengi cafe racer tarzı bi geniş sele yaptırıp akroyu takıp gezebilirim gerçektende

4 silindir bloktan direk bölünerek veya onun üzerinden gidilerek yapıldığı için oradan alındığı söyleniyor. Cidden 3 saattir falan bunu düşünüyorum şuan alırsam farı çıkarıp takacağım farın bile hesabını yaptım :D

Nasıl bir far düşündün? Örneği varsa paylaşabilir misin? Ben de aynı kafadayım şu anda. Minik kafa karenajı hoş olur buna sanki.

Scrambler de gözüm kaldıydı. Verilmez ona okadar para dedim geçtim. nine-t falan yanından geçemem dedim.
Bu daha tarz e bide yamaha buna iyide bi fiyat çeker. İşin yoksa sat şimdi mt ni ekle üzerine de al.
Yeşilllll :queen:

Evet bu retro için biraz iddialı geldi bana, daha çok şöyle birşey düşündüm ben, retrodan kaybetmeden agresiflik katacak kadar:

23siqzp.jpg

Son dönemlerin en iyi Japon tasarımlarından biri olmuş.
Yeteneklerini konuşturmuş bu sefer yamaha mühendisleri.
Eğer piyasaya çıkış fiyatını MT-07'nin çıkış ayarında yaparlarsa tadından yenmez.
Hadi yamaha yap bi güzellik koyalım honda'nın götüne tekmeyi!

Scrambler de gözüm kaldıydı. Verilmez ona okadar para dedim geçtim. nine-t falan yanından geçemem dedim.
Bu daha tarz e bide yamaha buna iyide bi fiyat çeker. İşin yoksa sat şimdi mt ni ekle üzerine de al.
Yeşilllll :queen:

Ducati başarılı ancak bana göre olmamış noktaları var. BMW'nin motorları çok kaliteli ancak boxer motorlarda motosiklet hissi yok ben yaptığım test sürüşlerinde o keyfi alamıyorum maalesef.

Bence tasarım süper olmuş. Fiyatı da Moto Cage seviyesinde olursa çok güzel olur.

Yamaha, MT-07'de kullandığı motorun ekmeğini uzun süre yemek istiyor anladığım kadarıyla. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar