Yamaha CYGNUS RS mi, KYMCO AGILITY 125 mi ?

Biraz daha saygılı konuş lütfen..
:cat:
----------

Özer abi,
Kanuni Popcorn 90 al.. :p (anladın sen onu)

Şaka bi yana,
Ben senin yerinde olsam, Suzuki, Yamaha ve Kymco'dan tipi en çok hoşuma gideni alırım.
Çünkü bu motosikletlerin üçü de ON NUMARA...

saygı mı? oda ne sen onu başkalarına söyle istersen millet bize dolaylı yoldan birsürü laf söylüyo ama ben ağzımı açmıyorum bu arada saygıyı sizden öğrenecek değilim :farao:

Kesin bildiklerimizi yazalım.

Selam arkadaşlar,
Kesin doğru olan bilgilerden yola çıkarak tavsiyelerde bulunursak, tavsiye isteyen arkadaşlarımıza daha faydalı olabiliriz kanaatindeyim. Teknik bilgimiz var ise paylaşalım, eğer yoksa, alay konusu olacak yada birbirimizi kıracak yazılar yazmayalım. Hepinize iyi sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha RS 125 aldım ve çok memnunum...1.900 lira kesinlikle değer
..Bunun tipine nasıl yavan diyebiliyorsunuz..valla yakışıklı,, hele kırmızısı..

Ney neey?.. Agility 1 depoyla 100km mi gidiyormuş?

Bunun saçma bir genelleme olduğunu algılayabilmek için Agility kullanmaya bile gerek yok. Ki ben agility kullanıcısı olarak diyorumki, gazı her daim kökler, istanbul trafiğinde dur kalklarla 2 kişi binerseniz bile 150km'i bulur bir depo benzin.

bahriyeli'nin makinede bir sorun vardır, halledilir. ama tek makine üzerinden tüm agilityleri genellemek mantıksızlığın dik alasıdır!

inanın kendi motorumu övmek değil derdim. ama madem yorum yapıyorsunuz BiLDiĞiNiZ konu hakkında konuşun! Bilmiyorsanız, bilenlerinde önünü tıkamayın!

ozaktası sıfır almışsınız hayırlı olsun. ilk yağ değişimi kaç kilometre sonra olucak acaba. kimi 500 dedi kimi 1000 km.

ozaktası sıfır almışsınız hayırlı olsun. ilk yağ değişimi kaç kilometre sonra olucak acaba. kimi 500 dedi kimi 1000 km.

ilk yağdeğişimi ben aldığımdada kimi 300 kimi 500yazmış siteye ustalarada sordum ister 300 ister 500km de geldediler ben 300km de gittim bence uygun olanı bu

hacı bırak cygnusu tipinde tip yok onun nesini alıcan kymconunda amortisörleri sert lastikleri kötü (değişmeside birsürü para)yakıtıda çok fazla yakıyo gazlarsan 1 depoyla 100-120km suzuki an125 al şimdi fiyatlarıda ucuz 2.249 deposuda büyük suzuki tavsiye ederim

celil yanılıon kardeşim Agility 125 1depo benzinle en az 160 km en çok 170-180.:cat:

Ha Suzuki An 125 kullanıcıları alınmasın Görüntüsü hiç Hoş Değil.Çinliye Benzio..

Son düzenleme:
Özer abi,
Kanuni Popcorn 90 al.. :p (anladın sen onu)

Şaka bi yana,
Ben senin yerinde olsam, Suzuki, Yamaha ve Kymco'dan tipi en çok hoşuma gideni alırım.
Çünkü bu motosikletlerin üçü de ON NUMARA...

Serhatım dediğin gibi seçimi yaptım ve makinem 10 numara.

kardeş yardımcı olabıldıysek ne mutlu yorumları oku harmanla hangisini uygun bulduysan al biz fikirlerimizi yazdık benım gönlüm agility 125ten yana hem görünüş hem serilik açısından yoksa an 125te cygnus rs de çok saglam sctoorlar yani

Sağol çok yardımcı oldun ve bende güvendiğim marka olan kymco'yu aldım. Dediğin gibi agility125 seri ve aynı zamanda çok kıvrak. Kısacası çok memnunum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun..Sağlıcakla bin...

kardeşim bende ygnus var mükemmel bir motor hiç ama hiç sorun yaşamazsın bakımlarını tam yaptırırsan ama agililty de süper bindim onada daha hızlı cygnustan daha seri 2side güzel motorlar ikisindende pişman olmazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar