ya arkadaşlar ben de 2012 yamaha crypton var 80 tl ile ankaradan mersine gittim 553 km tam bizim evden gittiğim yer hesaplıyorum 14.5 kuruş yakmış kafayı yiyecem anasını avradını ya delircem hele şehir içi 16 kuruş yakıyor ama motorun hava filitresini buji değiştirmedim motor 14 binde delircem bi çözüm yolu varsa yardım eidn lütfen allah rızası için
[email protected] email atarsanız çözümü sevinirim telim 05347465194
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
ya arkadaşlar ben de 2012 yamaha crypton var 80 tl ile ankaradan mersine gittim 553 km tam bizim evden gittiğim yer hesaplıyorum 14.5 kuruş yakmış kafayı yiyecem anasını avradını ya delircem hele şehir içi 16 kuruş yakıyor ama motorun hava filitresini buji değiştirmedim motor 14 binde delircem bi çözüm yolu varsa yardım eidn lütfen allah rızası için
[email protected] email atarsanız çözümü sevinirim telim 05347465194
ARKADAŞ Bİ TELEFONDAN ANLATSAM YA SEN ARASAN YA CARI ATSAN BEN ARASAM YAMAHA CRYPTON 2012 KİLOM 84 85 ALDIGIM SERVİS 3 BİN KMDE BAKIM YAPTIRIYODUM 3 BİNDE BİR GEL DEMİŞTİ İLK 1 DE SONRA 4 7 10 13 DİYE YAPTIRDIM 14BİNDE ŞUAN AMA 4 BİNDEN SONRA KENDİM 10 40 CASTROL ALIP DEĞİŞTİRİYORUM HAVA FİLİTRESİNİDE 14 BİNE KADAR DEĞİŞTİR4MEDİM TEMİZLEDİM ARADA DEVİRLİ KULLANIYOM BAZEN BASIYORUM İZMİRDEN ANKARAYA ANKARADAN MERSİNE ÇOK UZUN YOL YAPTIM 700 KM LİK BİR YOLA GİTTİĞİMDE SADECE BENZİKLİKTE DURDUM MOTORUN USTUNDE DAYANIKLIYIMDIR BENZİN BİTMESİN YETERKİ
ARKADAŞIM HİÇ JİKLE AYARI YAPTIRMADIM ÇALIŞIYOR İYİ DURUMDA SOGUK HAVALARDA AÇIK ÇALIŞTIRIP BEKLİYOM ISINMASINI
AMA BUGUN BUNLARI YAZMADAN 1 SAAT ÖNCE KENDİM BAKIM YAPTIM BUJİ SİMSİYAH OLMUŞTU TEMİZLEDİM HAVA FİLİTREWSİNİDE TEMİZLEDİM ROLANTİ VE BAŞKA Bİ AYAR VAR ONLARI AYARLADIM İNŞ İYİ OLUR